KADER güven tazeledi

ÇORUM 2 Mart 2020 10:55
Videoyu Aç KADER güven tazeledi
A
a

Çorum Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği’nin 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti.Kurul başkanlığa yeniden Bekir Şahin getirdi...

Bekir Şahin Güven Tazeledi
Çorum Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği’nin 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Ulukavak Mahallesi Atalay 2.Sokak No: 2 Elif Apartmanın da bulunan dernek binasında yapılan seçimde başkanlığa yeniden Bekir Şahin getirildi...
 

Şehitler için yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından slayt gösterisi ile dernek çalışmaları anlatıldı.

Daha sonra günün anlamına binaen konuşma yapan Çorum Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Bekir Şahin, dernek olarak yaptıkları kanserle mücadele çalışmalarından bahsetti.

Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Bekir Şahin, “Asılla yedek ve üyelerimiz arasında bir fark yoktur, biz bir aileyiz, kanserle sağlıklı yaşam derneği olarak çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz, toplantıya katılan herkese teşekkürler ederim” dedi.

Yeni Dernek Yönetimi; Bekir Şahin, Bekir Gül, Halil İbrahim Bolat, Kenan Şen asıl üyeler, Denetim Kurulu Üyeleri ise Osman Ak, Yavuz Bozdoğan, Zeynep Arslan’dan oluştu.

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam