Kadın Kültür Merkezinde Aşure etkinliği

ÇORUM 17 Ekim 2016 20:51
Videoyu Aç Kadın Kültür Merkezinde Aşure etkinliği
A
a

Çorum Belediyesi Bahçelievler Kadın Kültür Merkezinde aşure etkinliği gerçekleştirildi.


Çorum Belediyesi Bahçelievler Kadın Kültür Merkezinde,Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü’nün ev sahipliğinde aşure etkinliği gerçekleştirdi. AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu,CHP Belediye Meclis Üyesi Sermin Kaleli, Başkan Yardımcıları Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Ahmet Yabacıoğlu’nun eşi Sıdıka Yabacıoğlu, Beyaz Ay Derneği Başkanı Neslihan Hüsülüoğulları ve katıldığı aşure etkinliğinde  yaklaşık 200 kişilik aşure hazırlandı.

Hatice Külcü de yaptığı konuşmada “Biz sürekli buradaki öğrencilerle birlikteyiz. Onların neler yapabildiklerine yakından şahit oluyoruz. Bugün çok güzel aşure yapmışlar. Yaptıkları aşureleri birlikte süsleyerek hem tattık hem konuklarımıza ikram ettik. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bahçelievler Kadın Kültür ve Sanat Merkezine geçen engelli eğitim merkezi öğrencileri yaptıkları aşureleri burada belediye meclis üyesi kadınlara, merkez çalışanlarına ve kursiyerlere ikram etti. Aşureyi oluşturan malzemelerin kendi tatlarını bırakıp ortaya farklı bir tat çıkarttığını ifade eden Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, “Aşure bizim birlik ve beraberliğimiz sembolü. Aşurede olduğu gibi biz de bütün farklılıklarımızla birlik ve beraberlik içerisinde güzeliz. Bu güzel etkinliği engelli eğitim merkezi kursiyerlerinin yapmış olması çok daha önemli” dedi. 



 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam