Kadın muhtar adayları ittifak yaptılar

ÇORUM 8 Ocak 2019 03:03
Videoyu Aç Kadın muhtar adayları ittifak yaptılar
A
a

Çorum'un kadın muhtarları adayları rakiplerine karşı ittifak yaptılar.Kadın muhtar adaylarından örnek dayanışma sergilediler. Çorum’un çeşitli mahallelerine muhtar adayı olan kadınlar, birlik ve beraberlik toplantısında bir araya geldiler.

Me-Va Garden Cafe’de gerçekleştirilen buluşmaya Çepni Mahallesi Muhtar Adayı Ayla Erdemli, Mimar Sinan Mahallesi Muhtar Adayı Nesrin Aksungur, Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayları Emine Özten, Ülkü Karakuş ve Habibe Alkan, Yeniyol Mahallesi Muhtar Adayı Hacer Tülay Örs, Kale Mahallesi Muhtar Adayı Şemsi Özdemir, Buharaevler Mahallesi Muhtar Adayları Yasemin Eyvazlı ve Esra Savaş, Karakeçili Mahallesi Muhtar Adayı Diler Salman Can ve Akkent Mahallesi Muhtar Adayı Fidan Gül katıldı.

Birlik ve beraberlik toplantısında konuşan Çepni Mahallesi Muhtar Adayı Ayla Erdemli, kadın muhtar adayları olarak bir araya gelmekteki amaçlarının Çorum’un her mahallesine kadın elinin, anne şefkatinin değmesi olduğunu ifade etti.

Kadınlar olarak büyük medeni cesaret göstererek muhtarlık yarışında kendilerinin de olduğunu dile getiren Erdemli, “Kadınlar olarak her alanda olduğumuz gibi muhtarlık görevini de başarıyla yapacağımızdan hiç kuşkumuz yok. Temennimiz seçimlerin saygı ve sevgi içerisinde geçmesidir. Davete katılım gösteren tüm kadın muhtar adaylarımıza 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam