Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu Çorum' geliyor

ÇORUM 21 Ekim 2016 14:29
Videoyu Aç  Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu Çorum' geliyor
A
a

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 7. ve son etabında son dört yılın Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu beşinci şampiyonluğu için Çorum’da yarışacak.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Ankara Otomobil Sporları Kulübü (ANOK) ile ortaklaşa düzenlenecek şampiyona 28­-29 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. 28 Ekim Cuma günü TSO Fuar Kompleksinde saat 16.00’da seyirci özel etap gösterileri yapılacak. Yarışma 29 Ekim Cumartesi günü Çorum Barajı civarında gerçekleştirilecek. Şampiyona, Belediye önünde saat 16.00’da düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

Kadın Pilotlar Birincisi Simin Bıçakcıoğlu, “Sezon boyunca verdiğimiz emeğin karşılığını şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. 2016 Türkiye Ralli Şampiyonası ile ilgili tüm değerlendirmemi yarıştan sonra yapacağım. Son etabın benim için ayrı bir önemi de var. Avon’un 20 yıldır yürüttüğü Meme Kanseri ile Mücadele Projesi’nin Gönüllü Elçisi olarak meme kanserine karşı farkındalık ayı olan Ekim ayı nedeniyle daha da önem kazanan kanserde erken teşhisin hayat kurtardığına dikkat çekmek istiyorum.” dedi.

Kaynak : corumtıme
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam