Kar İstanbul'a Trakya'dan giriş yapacak Kars'tan çıkacak

Güncel 5 Şubat 2016 11:19
Videoyu Aç Kar İstanbul'a Trakya'dan giriş yapacak Kars'tan çıkacak
A
a

Balkanlar'dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek Trakya'da bugün kar yağışı bekleniyor. İstanbul'da da sağanak yağış bekleniyor. Yağış akşam saatlerinden sonra yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor.kar yağışının 6 Şubat Cumartesi gününe kadar etkili olmasının beklendiği söyleniyor.

Ankara ve iç kesimlerde ise cumartesi günü kar yağışı bekleniyor. Pazar gününden itibaren sıcaklıklar tekrar yükselecek..

Çorum : Son Beş günlük Hava durumu


MARMARA'DA SAĞANAK


Bugün Marmara bölgesi ile kıyı Ege'de kuvvetli, yer yer ise çok kuvvetli (21-75 kilogram/metrekare) olması bekleniyor. Kuvvetli yağış sonucu meydana gelebilecek ani sel ve su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

Yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak yağışların bugün hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşüşüyle birlikte önce Trakya'da ve Marmara'nın batısında, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara bölgesinin güney ve doğusu ile kuzey ve İç Ege'de karla karışık yağmur ve kar şekline döneceği, rüzgarın da kuzeydoğu yönlerden (poyraz) kuvvetli (40-70 kilometre/saat) olarak eseceği öngörülüyor.

İSTANBUL...

İstanbul'da yağışların gün boyu boyunca kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak şeklinde devam edeceği, akşam saatlerinden sonra yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam edeceği tahmin ediliyor.

Ankara ve iç kesimlerde ise cumartesi günü kar yağışı bekleniyor. Pazar gününden itibaren sıcaklıklar tekrar yükselecek...
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam