KARADAĞ "16 Nisan’dan Sonra Türkiye Ekonomisi Şaha Kalkacak"

ÇORUM 4 Nisan 2017 08:44
Videoyu Aç KARADAĞ "16 Nisan’dan Sonra Türkiye Ekonomisi Şaha Kalkacak"
A
a

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İl Başkan Yardımcısı Sümeyye Esenyel, Merkez İlçe Başkanı Erhan Yeniyol Mahallesi Sepetci sokak üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti.Karadağ, 16 Nisan’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında esnafla sohbet edip, bereketli kazançlar diledi.


 

Esnafı tek tek ziyaret edip sorunlarını dinleyen, yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunan Karadağ, “Halkımız ve esnafımız sistem değişikliğine sıcak bakıyor. Bu yeni sistem geldiği zaman en azından huzur gelecektir, istikrar gelecektir ve ekonomide sağlam temeller atılacaktır.

Mevcut sistem koalisyon dönemlerinde ekonomik krizlere yol açmaktadır diye belirten Karadağ,  Türkiye’de hemen her zaman sadece tek partili iktidar dönemlerinde istikrar elde edilebilmiş ve ekonomik kalkınma sağlanabilmiştir. Koalisyon dönemlerinde ise siyasal krizlerin sonucu olarak ekonomik krizler ve kaoslar yaşanmıştır. Tek partili hükümetlerin ve koalisyon hükümetlerininin ekonomik performans karşılaştırmaları bu durumu açıkça göstermektedir.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle seçimlerin 5 yılda bir yapılacak olması,seçimlerden mutlaka bir ktidar çıkacak olması,koalisyon hükümetlerinin tarihe karışacak olması,bürokrasinin azalması ve kararların hızlı ve etkin bir şekilde verilmesi süretiyle piyasalrda istikrar sağlanacak.Böylelikle faiz,enflasyon ve kur için riskler azalacak,yatırımlar artacak,işsizlik azalacak,esnaf çaresizlikten kasasını fırlatmayacak ve ekonomi daha güçlü sağlam olarak büyümesine devam edecektir.

Her gittiği esnafın samimi ve sıcak ilgisiyle karşılaşan karadağ, Allah’ın izniyle 16 Nisan’da çorumlu vatandaş ve esnafımızın üzerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirerek sandıkları evet ile patlacaklarını belirterek,Çalışmalarına devam edeceklerini, esnaf ziyaretlerinin ardından ev ziyaretleri de gerçekleştireceklerini belirtti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam