KARADAĞ "RAPOR İÇERİĞİNDE HAVAALANI'DA VAR"

ÇORUM 8 Ocak 2018 18:10
Videoyu Aç KARADAĞ "RAPOR İÇERİĞİNDE HAVAALANI'DA VAR"
A
a

AK Parti Belediye Meclis Grubu AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ başkanlığında toplandı. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Karadağ,Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın 28 Ocak İl Kongresinde sunulacak olan "Çorum'un beklentileri" konulu raporda Çorum Havaalanı başı çekiyor dedi...

AK Parti Belediye Meclis Grubu AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ başkanlığında toplandı. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Karadağ Çorum’un beklediği en büyük müjdeyi havaalanı konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere havaalanı konusunda rapor hazırlandığını da belirtti.

AK Parti İl Başkanı Karadağ, “AK Parti iktidarında aslında Çorum’da yapılması gereken iş kalmadı işin doğrusu artık rötuş yapıyoruz.  Bize şu olmazsa olmazımız denecek çok şükür bir şey kalmadı. Şundan emin olun Çorum’lu ne istiyorsa bizde onu isteriz.” dedi.

AK Parti Ekonomi işleri Başkanlığının düzenlediği ‘Çorum’un Ekonomik Beklentileri’ konulu raporun içeriği belli oldu.

RAPOR İÇERİĞİNDE 10 SORU VAR !

Partisinin Belediye Meclis Grubu’nu parti binasında toplayan AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Çorum’un talep ve beklentilerinin 28 Ocak’ta ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletileceğini tekrarladı. Karadağ, AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı’nca Çorum’da organize edilen ‘Çorum’un Ekonomik Beklentileri’ konulu toplantıda teşkilatlar, sivil toplum kuruluşları ve iş alemine Çorum için hangi yatırım beklentilerinin olduğuna dair 5 ayrı soru yöneltildiğini, ayrıca 10 ayrı soru ile de gelecekle ilgili yatırım ve ekonomik beklentilerinin alındığını hatırlattı.

GENEL MERKEZE TALEPLER İLETİLDİ

Çorum’un yatırım beklentilerine ilişkin Taraflarla yapılan toplantıda sorulan sorulardan alınan cevapların üniversite tarafından rapor haline getirilerek AK Parti Genel Merkezi’ne gönderildiğini açıklayan Karadağ, 28 Ocak’ta Çorum’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Çorumlu’nun ilk 5’te sıraladığı yatırım isteklerinin iletileceğini sözlerine ekledi.

RAPORDA HAVAALANI VAR !

Bir gazetecinin yatırım beklentileri ile ilgili raporda ‘Müstakil havaalanı var mı’ sorusuna, “Evet havaalanı var’ diye karşılık veren İl Başkanı Karadağ, diğer yatırım taleplerinin neler olduğuna dair diğer soruya ise cevap vermedi. Demirer’in ‘havaalanı talebi ilk sıralarda mı’ sorusuna ise Karadağ, “Merak etmeyin, havaalanı ilk sıralarda.” diye karşılık verdi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam