Karadağ,biz hep birlikte işimize bakıyoruz

ÇORUM 3 Ekim 2018 13:15
Videoyu Aç Karadağ,biz hep birlikte işimize bakıyoruz
A
a

Bu gün AK Parti Çorum Belediyesi meclis üyeleri Ekim ayı grup toplantısını AK Parti İl Başkanı AV.Mehmet Karadağ, Belediye Başkanı Zeki Gül, Meclis üyeleri ile birlikte Çorum Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğünde kahvaltılı basın toplantısıyla gerçekleşti.İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, yerel seçimler öncesinde ortaya çıkan spekülasyonlara karşı kulaklarımız tıkalı dedi...

Ak Parti İl başkanı Mehmet Karadağ, bugün yapılacak olan Ekim dönemi Belediye Meclis Toplantısı öncesinde AK Parti Grubunda bir toplantı yaptı.Toplantıda meclis gündemini değerlendireceklerini belirten İl Başkanı Karadağ, Çorum’da AK Parti iktidarı döneminde merkezde çok güzel hizmetlerin yapıldığını ifade etti. Hizmetlerin verilmesinde en büyük payın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait olduğunu vurgulayan Karadağ, Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi çağ atlattığını kaydetti.

Yaklaşan yerel seçimlerden de daha önceki seçimlerde olduğu gibi yine başarıyla ayrılmayı arzu ettiklerini söyleyen Karadağ, 16 Nisan’da başlayan referandum süreciyle başlayan yeni hükümet sistemiyle daha pratik kararların alınabildiği bürokrasinin azaltıldığı bir düzenin başladığını dile getirdi.Yerel seçimlerle ilgili hazırlıkları parti olarak hemen hemen tamamladıklarını açıklayan Karadağ, SKM Başkanlığı için her seçim bölgesinde 3 isim belirleyerek genel merkeze gönderdiklerini ve onlardan birinin SKM başkanı olarak seçimlerde görev yapacağını vurguladı.

Yaklaşın seçimlerin iyilikler ve güzellikler getirmesini temenni eden Karadağ, “Seçim sürecinde çeşitli spekülasyonlar yapılıyor, bunların hepsine bizim kulağımız tıkalı. Biz işimize bakıyoruz. Bundan sonra da işimizi yapmaya devam edeceğiz. Bütün seçim bölgelerinde çalışmaları başlattık. Bu çalışmalarımızı teşkilat disiplini içerisinde sürdürüyoruz. Adayların belirlenmesi noktasında da kiminle seçimlerin kazanılacağı üzerinde duruyoruz. 13 ilçe ve Çorum merkez ve 2 belde belediyesini kazanacağımıza da yürekten inanıyoruz” açıklamasında bulundu.


Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve takım elbise
 

Ak Parti Meclis Grup Toplantıda konuşan Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, vatandaşlara karşı içeriden savaş açan fırsatçılara karşı topyekun mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.

Fiyat fırsatçılarına karşı belediye olarak gerekli mücadelenin verildiğini ifade eden Gül, bu mücadelede herkesin destek olması gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam