Karamollaoğlu'ndan yeni parti açıklaması

Politika 9 Mart 2019 21:55
Videoyu Aç Karamollaoğlu'ndan yeni parti açıklaması
A
a

Saadet Partisi lideri olan Karamollaoğlu, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun yeni parti kurdukları ve çalışmalarıyla ilgili duyumlar geldiğini söyledi. Ardından da, yeni bir partiye ihtiyaç olmadığını ve Saadet Partisi'nde siyaset yapabileceklerini belirterek davette bulundu.

Ahmet Davutoğlu ve Abdullah Gül'ün parti kuracağı iddiaları çok konuşuluyordu. Bununla ilgili Karamollaoğlu, duyumları kendisinin de aldığını fakat Türkiye'de siyasi bir boşluk bulunmadığını yani yeni bir partiye ihtiyaç olmadığı açıklamasını söyledi. Davutoğlu ve Gül ile bu konuyu hiç konuşmadığını belirten Karamollaoğlu, çağrısını yineleyerek, siyaseti Saadet Partisi'nde yapabilirler davetinde bulundu.

Konuşmasında diğer bir yandan AK Parti'yi sert eleştiren Karamollaoğlu, AKP'nin şekil olarak Müslüman olduğunu söyledi. Bir insan yalan söylüyor ve iftira ediyor ise, cennetin yüzünü göremez diyen Karamollaoğlu, kendilerinin ittifak içerisinde olmadıklarını ama haklarında ısrarla yalanlar söylenip ittifaktaymışlar gibi anlatıldığını belirtti. AKP'nin bu yalanlardan ötürü, yalnızca şekil olarak Müslüman olduğunu sert bir dille söyleyen Karamollaoğlu, kibirli olanın af dilemekten de yoksun olduğunu ve AKP'de kibir olduğunu açıkladı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam