Kartal kırmızıda geçti!

Spor 9 Kasım 2014 21:02
Videoyu Aç Kartal kırmızıda geçti!
A
a

Spor Toto Süper Lig'de son iki haftada 6 puan kaybeden Beşiktaş, Başakşehirspor galibiyetiyle nefes aldı.Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş deplasmanda İstanbul Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadeleyi siyah-beyazlılar 2. yarıda bulduğu gollerle 2-1 kazandı ve önemli bir galibiyeti hanesine yazdırdı.

Başakşehir, mücadelenin 42. dakikasında Epureanu'nun golü ile üstünlüğü ele geçirdi. Beşiktaş;'ta 63. dakikada sahneye çıkan Demba Ba, attığı harika golle takımına beraberliği getirdi. Siyah-beyazlı ekipte Kerim Frei, 75. dakikada ağları sarsarak takımını öne geçirdi ve mücadele de bu skorla sona erdi.

KARTAL MAÇI 9 KİŞİ TAMAMLADI!

Beşiktaş'ta 77. dakikada Franco ve 90. dakikada İsmail Köybaşı kırmızı kart 
gördü.

Bu galibiyetin ardından Beşiktaş puanını 17 yaptı ve 3. sıraya yerleşti. Ligdeki ilk mağlubiyetini alan Başakşehir ise 11 puanla 11. sırada kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecekken; Başakşehir ise deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak.

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ: 1-2

STAT: Başakşehir Fatih Terim Stadyumu
HAKEM: Cüneyt Çakır
SAAT: 19.0
yayın Lig TV

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR: Volkan, Uğur, Yalçın, Epureanu, Ferhat, Doka, Sedat, Rotman, Visca, Semih, Perbet,
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

BEŞİKTAŞ: Cenk Gönen, İsmail, Sivok, Pedro, Serdar, Atiba, Sosa, Kerim, Oğuzhan, Cenk Tosun, Demba Ba
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

Maça Beşiktaş başladı.

3. dakika: Beşiktaş'ta sol çaprazdan Sosa'nın kullandığı serbest vuruşta top az farkla yandan auta gitti.

5. dakika: Başakşehir atağında Semih'in ceza sahası dışından vuruşunda top yandan auta gitti.

8. dakika: Beşiktaş atağında Sosa savunmanın arkasına uzun bir pas attı, tehlikeyi sezen kaleci çıktı ve topu uzaklaştırdı.

9. dakika: Beşiktaş'ta Franco yaptığı faulun ardından sarıkart gördü.

14. dakika: Beşiktaş atağında Demba Ba'nın sağ kanattan yerden ortasında savunmaya çarpan top kornere gitti.

19. dakika: Beşiktaş etkili geldi. Kerim'in sol çaprazdan ceza sahası dışından vuruşunda top uzak direğin yanından auta gitti.

21. dakika: Etkili gelişen Başakşehir atağında sol kanattan Ferhat'ın ön direğe ortasında Sivok topu taca gönderdi.

25. dakika: Organzie gelişen Başakşehir atağında Doka, ceza alanına girecekken rakibine faul yaptı ve atak sona erdi.

30. dakika: Beşiktaş direğe takıldı. Kullanılan kornerin ardından kale sahası önünde yükselen topa Cenk harika bir röveşata vuruşu yaptı, top üst direkte patladı.

34. dakika: Başakşehir atağında Doka'nın ceza sahası dışından vuruşunda top yandan auta gitti.

37. dakika: Maçta tempo iyice düştü. Golsüz eşitlik sürüyor.

40. dakika: Beşiktaş'ta İsmail yaptığı faulun ardından sarı kart gördü.

43. dakika: Başakşehir öne geçti. Sol köşeden kullanılan kornerde, müthiş yükselen Alexandru Epureanu kafayla topu ağlara gönderdi. 1-0

44. dakika: Beşiktaş atağında ceza sahası sağ çaprazından Demba Ba'nın vuruşunda kaleci gole izin vermedi.

İlk yarı Başakşehir'in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya Başakşehir başladı.

48. dakika: Başakşehir atağında Doka ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, savunmaya çarpan top kornere gitti.

50. dakika: Beşiktaş atağında sağdan çizgiye inen Serdar'ın ortasında savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

55. dakika: Başakşehir'de Semih'in pasında Doka yayın içinden vuruşunu yaptı, top az farkla üstten auta gitti.

58. dakika: Başakşehir 2. gole çok yaklaştı. Ani gelişen atakta Semih'in pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Visca'nın vuruşunda son anda araya giren İsmail'e çarpan top kornere gitti.

59. dakika: Başakşehir'de Rotman yaptığı faulun ardından sarı kart gördü.

61. dakika: Beşiktaş atağında Pğuzhan'ın sol çaprazdan yerden şutunda top yandan auta gitti.

63. dakika: Beşiktaş eşitliği buldu. Ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Demba Ba, uzak köşeye müthiş bir vuruş yaptı. Üst direğe çarpan top ağlarla buluştu. 1-1

66. dakika: Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Sosa bekletmeden ortasını yaptı, savunma topu uzaklaştırdı.

73. dakika: Beşiktaş öne geçti. Sosa'nın ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Volkan  topu sektirdi, Kerim boşta kalan topa yatarak hamle yaptı ve kaleye topla birlikte girip golü kaydetti. 1-2

75. dakika: Başakşehir'de golün ardından itiraz eden Semih sarı kart gördü.

77. dakika: Beşiktaş'ta Franco yaptığı fauluna rdından 2. sarıyı da görerek oyun dışı kaldı.

78. dakika: Beşiktaş'ta Cenk çıktı, yerine Necip girdi.

82. dakika: Beşiktaş'ta Oğuzhan çıktı, yerine Ersan girdi.

86. dakika: Başakşehir atağında Semih'in ceza sahası dışından vuruşunda top savunamdan döndü.

87. dakika: Beşiktaş'ta Ersan sarı kart gördü.

88. dakika: Beşiktaş'ta Kerim çıktı, yerine Motta girdi.

dakika uzatma işaret edildi.

90+4. dakika: Beşiktaş'ta İsmail de 2. sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Maç sona erdi, Beşiktaş Başakşehir'i 2-1 mağlup etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam