Kazadan sonra bir dram gün yüzüne çıktı

ÇORUM 24 Nisan 2019 11:57
Videoyu Aç Kazadan sonra bir dram gün yüzüne çıktı
A
a

Mecitözü ilçesinde 13 Mart günü meydana gelen ve 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan trafik kazasının ardından bir dram çıktı...


 
Çorum- Mecitözü ilçesi Amasya karayolu 5 kilometresinde meydana gelen kazada, Amasya istikametinden Çorum istikametine seyir halinde olan 41 yaşındaki R.Ş.’nin kullandığı otomobil, Köseeyüp Köyü mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı yönden gelen Murat Yediren’in kullandığı otomobile çarptı.
Kazada hurdaya dönen araçta bulunan Murat Yediren olay yerinde hayatını kaybetti.
Yediren’in vefatının ardından ailenin yaşadığı bir dram gün yüzüne çıktı.

Murat Yediren’in 24 yaşındaki oğlu Can Yediren’in de 2 yıl önce elim bir trafik kazası geçirdiği ve kaza sonrası belinin kırıldığı öğrenildi. Aynı zamanda Mecitözüspor’da futbol oynanan gencin, göbekten aşağının felç olduğu ve yürüyemediği ve bu yüzünden uzun süredir tedavi gördüğü belirtildi.

22 yıl önce eşinden boşandığı ve yaşlı annesi ile birlikte hayat mücadelesi veren Murat Yediren’in oğlu Can’ın iyileşmesi için de Çorum, Samsun ve Ankara’daki hastaneler arasında adeta mekik dokuduğu öğrenildi.

İlçede sevilen esnaflardan biri olan Murat Yediren’in ölümü ve yaşadığı dram ilçe halkını da derin üzüntüye sevk etti. Murat Yediren’in 84 yaşındaki annesi ve tedaviye muhtaç oğlu için de Geykoca Köylüleri derneği harekete geçerek yardım kampanyası başlattı.
Mecitözü İlçe Kaymakamlığı Can Yediren adına bankalara hesap açtırarak kampanyaya destek verirken Çorum Valiliği ise kısmi felçli olan Can Yediren’e iş istihdamı konusunda yardımcı olma sözü verdi.

2 Yaşında anne ve babasının ayrılması neticesinde Babaannesi tarafından büyütülen Can Yediren’in babasının kaza sonrasında hayatını kaybetmesi ile birlikte zor olan hayatı daha da zorlaşmıştı. Cenazenin başında gözyaşlarını tutamayan genç adam, ”Feleğin benle zoru nedir anlayamadım. 2 yaşında öksüz kaldım. En güzel çağımda beni yarım bıraktı ve en çok ihtiyaç duyduğumda babamı benden aldı. Yani felek bende denedi babamda işi bitirdi” dedi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam