Kemal Kılıçdaroğlu "Mal nasıl götürülür, ben çok iyi bilirim"

Politika 5 Aralık 2017 16:38
Videoyu Aç Kemal Kılıçdaroğlu "Mal nasıl götürülür, ben çok iyi bilirim"
A
a

Kemal Kılıçdaroğlu, tarihi bir gafa imza atarak "Ben eski maliyeciyim. Mal nasıl götürülür ben çok iyi bilirim." dedi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,partisinin Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen
"Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması"nda konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu A Haber ve ATV başta olmak üzere 3 binin üzerinde çalışanı bulunan Turkuvaz Medya kuruluşunu ve çalışanlarını tehdit etti. CHP'li Kılıçdaroğlu "Boynunuza ne takacağımı iyi biliyorum" diyen Kılıçdaroğlu'na tepkiler çığ gibi.
URGANINDAN KORKMUYORUZ!
Türkiye'de yerli ve milli yayıncılığın adresi olan Turkuvaz Medya olarak 15 Temmuz gecesi millet son vatanı için can ve kan dökerken kaçan Kılıçdaroğlu'nun tehditlerinden korkmuyoruz. A Haber'i susturamayacaksınız! 'Bayrak'tan, 'Millet'ten, 'Vatan'dan ve 'Devlet'ten taraf sorumlu yayıncılığını her şart ve durumda sürdüreceğiz.

Geçtiğimiz hafta partisinin grup toplantısında sahte belgeler sallayarak kendini küçük düşüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu A Haber ve ATV başta olmak üzere Turkuvaz Medya ve çalışanlarını tehdit etti.

Kılıçdaroğlu medya grubumuza yönelik olarak boynuna yağlı urgan geçirme tehdidinde bulundu.

"ÇİRKİN VE SEVİYESİZ ÜSLUP, KINIYORUM"
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun A Haber ve ATV başta olmak üzere Turkuvaz Medya ve çalışanlarını tehdit etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kalın, "Şiddetle kınıyorum. Çirkin ve seviyesiz üslup. Kabul edilebilir bir durum değil." ifadelerini kullandı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu A Haber ve ATV başta olmak üzere 3 binin üzerinde çalışanı bulunan Turkuvaz Medya kuruluşunu ve çalışanlarını tehdit etti. CHP'li Kılıçdaroğlu "Boynunuza ne takacağımı iyi biliyorum" diyen Kılıçdaroğlu'na, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da tepki gösterdi.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun A Haber ve ATV başta olmak üzere Turkuvaz Medya ve çalışanlarını tehdit etmesiyle ilgili A Haber'de açıklamalarda bulundu. Kalın, "Şiddetle kınıyorum. Çirkin ve seviyesiz üslup. Kabul edilebilir bir durum değil. Sorumsuzca hedef göstermesi kabul edilemez. Utanç verici bir durum. A Haber milli bir yayıncılık yaptığı için Kılıçdaroğlu saldırıyor. A Haber'in milli ve yerli duruşundan rahatsız. Bu saldırılara pabuç bırakmazsınız." dedi.


 Mal nasıl götürülür, ben çok iyi bilirim

CHP Genel Başkanı , partisinin Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen
"Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması"nda konuştu.

 
Kılıçdaroğlu'ndan tarihi gaf!

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklaması:

Kudüs, Ortadoğu'nun kilit taşıdır. Kudüs üzerinde kimse oyun oynamasın. Eğer Kudüs ile ilgili yanlış bir karar alırlarsa, Ortadoğu'da yeniden kanın, gözyaşının nedeni olurlar. İsrail ile Filistin'in bir araya gelip görüşerek devletlerini kurmalarını, Filistin'i tanımalarını istiyoruz. Filistinli kardeşlerimizi destekliyoruz. Hiç kimse onlara olan desteğimizi engelleyemez.

"MAL NASIL GÖTÜRÜLÜR BEN ÇOK İYİ BİLİRİM"
"Daha belgeyi görmeden sahte ilan ettiler. Bir görün kardeşim. Yav ben eski hesap uzmanıyım, ben eski maliyeciyim. Mal nasıl götürülür senden çok iyi bilirim."

BOMBAYI PATLATACAKTI
CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, "Salı günü yeni bir bomba patlıyor. Salı günü büyük bomba patlayacak." demişti.


.
Kaynak : Takvim Gazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam