KENTPARK'ın Açılışına Cumhurbaşkanı Davet edildi

ÇORUM 6 Kasım 2018 15:28
Videoyu Aç KENTPARK'ın Açılışına Cumhurbaşkanı Davet edildi
A
a


Çorum’un prestij projelerinden Kentpark’ın açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan davet edildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çorum Belediyesi’nin Hıdırlık-Aşağı Sanayi bölgesinde yapımını tamamladığı Kentpark’ın açılışına davet edildi.Belediye Başkanı Zeki Gül, bugün Kentpark’ta incelemelerde bulundu. AK parti ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile basın mensuplarının katıldığı inceleme gezisinde Kentpark’ın tamamlanan son hali görüldü.


 

KENTPARK GÜZELLİĞİ İLE GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Yeşilin
Suyun
ve ışığın dans ettiği yerin adı Kentpark..
.

Belediye Başkanı Zeki Gül, yapımı tamamlanan Kentpark’ta incelemelerde bulundu. 
Başkan Gül, AK Parti ve CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile basın mensuplarının katıldığı inceleme gezisinde Kentpark’ın tamamlanan son halini görme fırsatı buldu.
Basın mensuplarına açıklamalarda da bulunan Belediye Başkanı Zeki Gül, Kentpark’ın Çorum’un ve Çorumlunun prestiji olduğunu söyledi.
212 dönüm alana kurulan Kentpark’ın tamamlanması için 7/24 saat esasıyla çalıştıklarını ifade eden Başkan Gül, Kentpark’ı yüzde 78’lik kısmıyla ihale ettiklerini hatırlatarak, 6.5 ayda tamamladıklarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleriyle kış gelmeden de hizmete sunduklarını kaydetti.
Başkan Gül, Milletvekili Ceylan’ın, MKYK toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bu notları arz ederek kendisini Kentpark’ın açılışına davet ettiğini duyurdu. 
Gül, başta Başkan Yardımcısı Alper Zahir olmak üzere Park ve Bahçeler Müdürü Eyüp Aytekin ve emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam