Kılıçdaroğlu : Barikatları kuran arkadaşlara da diyorum

Politika 2 Aralık 2015 19:19
Videoyu Aç Kılıçdaroğlu : Barikatları kuran arkadaşlara da diyorum
A
a

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı'na hakaret teröristlere 'arkadaş' Ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına etmedik hakaret bırakmayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sokakları savaş alanına çevirip, terör estirenlere karşı özenle seçilmiş kelimeler kullandı. Kılıçdaroğlu, "Barikatları kuran arkadaşlara da diyorum ki lütfen vasiyeti yerine getirin. Tabi kim kurdu onu da bilmiyoruz." ded

Diyarbakır Barosu'nda basın açıklaması yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Barikatları kuran arkadaşlara da kesinlikle siz Tahir Elçi'yi seviyorsanız kaldırın onları. Tabi kim kurdu onu da bilmiyoruz." dedi. Kılıçdaroğlu'nun barikatlardan bahsederken PKK yerine arkadaşlar diye hitap etti.

"BARİKATLARI KURAN ARKADAŞLAR"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tahir Elçi'nin PKK'lı teröristler tarafından öldürülmesinden sonra Diyarbakır Barosu'nu ziyaret etti. Burada kameralar karşısına geçen Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da hendek kazanlara ve barikat kuranlara seslenerek "Barikatları kuran arkadaşlara diyorum ki lütfen vasiyeti yerine getirin." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

"Barikatlar sorunları çözmez, sorun yaratır. Eğer belli sokakları kapatırsanız bu doğru değildir. Bunu Diyarbakır halkı da istemiyor İzmir halkı da istemiyor. Tahir Elçi'nin vasiyeti barikatların kaldırılmasıydı. Barikatları kuran arkadaşlara da diyorum ki lütfen vasiyeti yerine getirin. Tabi kim kurdu onu da bilmiyoruz."
 

SEÇİLMİŞ CUMHURBAŞKANINA AĞIR HAKARETLER
Kılıçdaroğlu, geçen yıl Aralık ayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirirken ağır bir hakarette bulunmuş, "Ülkenin bu kadar sorunu varken kendisine bin odalı saray yaptırana ne denir. 'Zihinsel engelli' demek kendisine ödül olur herhalde, akılsız demek en iyisi" ifadeleri kullanmıştı. 

Geçen Mayıs ayında da Kılıçdaroğlu, "Bir simit bir çay hesabı yaptım. Günde 3 öğün.  Bir aile sadece bir çay ve simit yese 900 lira yapıyor. Geriye 49 lira kalıyor. Bunu bilmeyen biri çıkıp asgari ücret 1500 lira olacak diye felaket senaryosu yazıyor. Asgari ücreti biz bilmiyormuşuz. Hiç meraklanmasınlar biz asgari ücreti de sizin ne mal olduğunuzu da çok iyi biliriz." şeklinde sözler sarf etmişti.

TAZMİNAT ÖDEMEYE MAHKUM OLMUŞTU
Ankara 24. Asliye Hukuk Mahkemesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle geçen Nisan ayında 10 bin lira tazminat ödemesine hükmetmişti.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam