Kılıçdaroğlu Almanya Dışişleri bakanlığına oynuyor!

Politika 6 Ağustos 2017 08:17
Videoyu Aç Kılıçdaroğlu Almanya Dışişleri bakanlığına oynuyor!
A
a

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya'da yayın yapan Focus'tan Frank Nordhausen'ın sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu soruları Alman Dışişleri Bakanı edasıyla yanıtladı.Almanların istediği gibi, Türkiye'yi yerden yere vuran açıklmalarda bulundu.Türkiye'yi şikayet etti.CHP Lideri, ülkede can ve mal güvenliğinin olmadığını söyledi.


Kılıçdaroğlu'ndan Almanlara: Türkiye güvensiz...
Türkiye'de can ve mal güvenliğinin olmadığını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, Alman dergisinde uyarılarda bulundu. 

CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluAlmanya'nın Focus Dergisinden Frank Nordhausen'ın sorularını yanıtladı.

TÜRKİYE'Yİ ALMANYA'YA ŞİKAYET ETTİ

Almanların istediği gibi, Türkiye'yi yerden yere vurup şikayet eden Kılıçdaroğlu, ülkede can ve mal güvenliğinin olmadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Uzun zamandır Türkiye’de halihazırda hiç kimse için güvenlik garantisi olmadığını söylüyorum: ne canınız ne de mal ve mülkünüz için. Maalesef yasaların geçerli olmadığı ve adaletsiz bir dönemde yaşıyoruz. Dünyanın güvenini yeniden kazanmak için Türkiye acilen normale ve demokrasiye geri dönmek zorunda" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I DEVİRME SÖZÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 2019 yılında devirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu, bu konuda Avrupa'nın emin olması gerektiğini ifade etti.

Kılıçdaroğlu, "2019’da Erdoğan’dan nihai olarak kurtulacağız. Demokrasiden yana olan bütün güçleri bir araya getireceğiz ve Erdoğan’ı iktidardan indireceğiz. Bundan kesinlikle emin olabilirsiniz" dedi
 

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya'da yayınlanan bir dergiye verdiği röportaja tepki gösterdi.

"TÜRKİYE BUNU HAK ETMİYOR"

Bakan Kurtulmuş, "Ne yazık ki bunlarda bu olumsuz algı operasyonunu bir parçası olarak görülüyor. Türkiye son derece güvenli bir yerdir. Her hangi bir şekilde Türkiye'yi güvensiz bir ülke olarak tanımlamak büyük bir talihsizlik ve büyük bir haksızlıktır. Türkiye bunu hak etmiyor. Hele ki Türkiye'nin içinden bu sözlerin söylenmesi doğru değildir" diye konuştu.

"Türkiye'nin her şehri İstanbul'u, Antalya'sı, Çanakkale'si en az Berlin, Paris Londra kadar güvenlidir." diyen Numan Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dolayısıyla Türkiye'nin güvensiz olduğunu ifade etmek yanlıştır, Türkiye'ye karşı haksızlıktır. Hele hele geçtiğimiz sene 2015, 2016 arasında çeşitli vesilelerle, özellikle Ruslarla yaşanan kriz dolayısıyla gerilemiş olan turizmimize karşı yapılmış bir darbedir. Öyle anlarız bunu. Bu sözlerin düzeltilmesi lazım. Bu sözler doğru sözler değildir, gerçeği yansıtmamaktadır.

Hele hele Türkiye'de bunu ana muhalefetin başında olan bir kişinin böyle bir ifadede bulunması doğru değildir. Bu siyaseten de doğru değildir. Evet muhalefet partileri zaman zaman iktidara karşı sözler söyler. Bunları anlayışla karşılarız. Ama Türkiye'ye karşı yapılan algı operasyonunun bir parçası olmasını asla tasvip etmek mümkün değil, doğru değil. Düzelteceğini ümit ediyoruz. Türkiye güvenli bir ülkedir. Herkesin rahatlıkla gelip ziyaret edebileceği, turistik amaçlarla Türkiye'nin her köşesini dolaşabileceği bir yerdir"

Kaynak : http://www.komplohaber.com/Haber 10.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam