Kılıçdaroğlu'ndan BAKAN Sema Ramazanoğlu'na küfür

Politika 5 Nisan 2016 15:55
Videoyu Aç Kılıçdaroğlu'ndan BAKAN Sema Ramazanoğlu'na küfür
Çorum Valiliği O Haberi Yalanladı
A
a

Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında ağza alınmayacak bir terbiyesizliğe imza attı. Hızını alamayan Kılıçdaroğlu, küfür siyasetinin en çirkinlerinden birisini yaptı. Kılıçdaroğlu, çocuk tacizi olaylarıyla ilgili olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na terbiye sınırlarının çok ötesinde bir laf etti.

Kılıçdaroğlu, “Karaman'dan sonra Türkiye'nin dört bir yanında olaylar patladı. Bunlar sabah akşam Müslümanlıktan din imandan bahsediyorlardı. Karaman’da olan çocuk istismarından sonra, Türkiye’nin her yerinde olaylar patladı. 14 yıldır bu ülkeyi yönetiyorsunuz. Bu çocukları bu yoz kültüre siz nasıl teslim ettiniz? Vakıfları savunuyorlar. Çocuklara sahip çıkın vakıflara değil. Bu çocuklar yasa dışı burada nasıl kaldı?” diye konuştu.

“AİLE BAKANI BİRİLERİNİN ÖNÜNE YATMIŞ DURUMDA”

Hızını alamayan Kılıçdaroğlu, küfür siyasetinin en çirkinlerinden birisini yaptı. Kılışdaroğlu, "Bir Allah’ın kulu da çıkıp demiyor, “Kardeşim bu çocuklar nasıl yasadışı kaldı burada?” diye. Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aile Bakanı birilerinin önüne yatmış durumda o zaten hiç konuşmuyor.  Bu işlerin baş sorumlusu Milli Eğitim Bakanı niye konuşmuyor? Niye sapıklara teslim ediyorsunuz çocuklarımızı. İtibar sahibi olmak yüksek ahlak sahibi olmakla başlar. Adalet duygularını içinde hissetmekle başlar. Ben büyük saraylarda oturuyorum benim itibarım yüksektir hiç olmaz. İtibar parayla pulla satın alınabilecek şey değildir.." dedi.

KÜFRÜ ALKIŞLADILAR
Kılıçdaroğlu'nun sıradan bir kişiye söylenemeyecek bu sözü, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir kadın bakanına karşı hem de canlı yayında söyledi. CHP grubundaki kadınlar dahil hemen herkes, bu küfre alkış tuttu.

Çorum Valiliği O Haberi Yalanladı
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam