CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, "Ağabeyim lüks içinde yaşıyor, benimse hiçbir şeyim yok. Çadırda yaşıyorum. Ben burada vatanım için bekliyorum. FETÖ’nün temizlenmesi için eylemlerime devam edeceğim." dedi.
Aydın'ın FETÖ/PDY'den temizlenmesi amacıyla Söke'den Didim'e yaptığı yürüyüşle gündeme gelen Kılıçdaroğlu, 13 günlük ölüm orucuna son vererek Didim Kent Meydanı'nda 3 gün sürecek oturma eylemine başladığını açıkladı.
''GECE GÜNDÜZ BURDAYIM''
Kılıçdaroğlu, Didim Belediyesi başta olmak üzere bütün belediyelerin FETÖ'den temizlenmesi için mücadeleye devam edeceğini belirterek, "FETÖ’nün belediyelerden temizlenmesini istiyorum.
3 gün buradayım, gece gündüz buradayım. Oturma eylemine başladım. FETÖ ve diğer terör örgütlerinin silinmesi için eylem yapıyorum." diye konuştu.
Çadırı kendi imkanlarıyla kurduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:
Emekli maaşımla geçiniyorum. Kimseden bir menfaat beklemiyorum. Benim arkamda ne müteahhit var, ne iş adamları var. Kimse beni satın almadı. Kendimi de kimseye sattırmam zaten. Ağabeyim bir televizyon kanalında 'belediyeye gittiği zaman kapının önüne koysunlar' demiş.
Hiçbir belediyeyle zaten işim olmaz. Üzerimde bir emlak da yok bir şey yok. Arkamda gördüğünüz gibi bir çadırım var. Huzur içindeyim, onurluyum, gururluyum.
''VATANIM İÇİN BEKLİYORUM''
FETÖ'yle mücadele konusunda ağabeyinin kendisini yalnız bıraktığını ve sahip çıkmadığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:
Ağabeyim lüks içinde yaşıyor, benimse hiçbir şeyim yok. Çadırda yaşıyorum. Ben burada vatanım için bekliyorum. FETÖ’nün temizlenmesi için eylemlerime devam edeceğim. CHP’nin içindeki FETÖ’cüler temizlenene kadar...
Direniyorum, onurumla, şerefimle, gururumla. Hiçbir parti gözetmeksizin belediyelerin FETÖ’den temizlenmesini istiyorum.
"Sayın Cumhurbaşkanımızı Allah başımızdan eksik etmesin" pankartı taşıyan Kılıçdaroğlu, 3 gün sürecek eyleminin ardından mücadelesine farklı yöntemler deneyerek devam edeceğini sözlerine ekledi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Çorum'u Tanımayanlar, Arca Çorum FK'yı da Anlayamaz!
Elvan Simsek
O Gün Beni Darp Edenlere Susanlara Hakkımı Helal Etmiyorum
Elvan Simsek
Kâbus bitti
Ahmet Kekeç
Berat Albayrak Neden Hedef?
Ersoy Dede
Gökten Ağır Zehirden Acı!
Yüsra D.Büyükcebeci
Bir CHP’linin itirafları: Kaybettiğimiz seçimdir
Sabiha Doğan
Hoşlansanız da olacak, hoşlanmasanız da olacak!
Ahmet Kekeç
ÇORUM DÜNYA'CA ÜNLÜ BİR ŞEHİR
Prf. Dr. İlknur TAŞ
DÜNYA’DA TÜRK HEKİMLERİ VE BAŞARI ÖYKÜLERİ
Esra Öz
Öğretmenler İçin Yeni Dönem! MEB Ön…
Şiddet Görüntüleri Sonrası Berhan Ş…
Galatasaray Başakşehir’i 3-2 Devird…
ARCA Çorum FK’ya Protokolden Moral …
Çağlar Söyüncü ARCA Çorum FK’da!
Çorum’da 70 Yıl Sonra Tarih Yeniden…
MB: Rezervleri 188,2 Milyar Dolara …
Motorine 8,24 TL Dev Zam! Litre Fiy…
Akif Manaf’a Sanat ve Barış Ödülü
Çorum’da Çöp Kamyonundan Düşen 2 Be…
Çorum’da Sporun Gündemi Başladı! Ço…
Çorum’da Bıçaklı Kavga: 1 Kişi Yara…
Çorumlu Furkan Doğru Milli Takımda!…
TİMBİR’e "Temiz İnternete Hizmet Öd…
Prof. Dr. Arif Ersoy Vefatının 6. Y…
Çorumlu Genç Muhtar Teknede Dünyaev…
Çorumlu Paşa Ahmet Çörekçi Hayatını…
Çorum FK’dan Dünya Çapında Hamle: M…
Çorum Dolmabahçe'de 6-2'lik Ağır Ya…
Çorum Belediyesi'nden Üniversite Öğ…
SON DAKİKA
HAVA DURUMU
ANKET