Kısaca “Militan” senin İl Başkanındır

Politika 17 Ocak 2018 06:28
Videoyu Aç Kısaca “Militan” senin İl Başkanındır
A
a

Darbeci hainleri ‘onurlu’ ilan eden Kılıçdaroğlu, skandallarına bir yenisini daha ekledi. CHP lideri, 15 Temmuz kahramanlarına “Militan” diyerek saldırdı.

KILIÇDAROĞLU’DAN YENİ SKANDAL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, yeni bir skandala imza attı. Darbe girişimine ‘kontrollü’ diyen, hainleri ‘onurlu’ ilan eden Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz işgal girişimini çıplak elleriyle durduran ve bu uğurda şehit-gazi olan milyonlarca kahramana utanmadan sıkılmadan ‘militan’ diyerek saldırma cüretinde bulundu.

HAİNLERE SAHİP ÇIKMIŞTI

Darbe girişimi gecesi hainlerle yaptığı pazarlık sonucu Atatürk Havalimanı’ndan kaçan, vatandaşın kahramanlık destanı yazdığı o kalkışma gecesini Bakırköy’de saklandığı evde televizyondan izleyen Kemal Kılıçdaroğlu, polisine, askerine kurşun sıkan, devletine ihanet eden, savcısını şehit eden hainlerin hepsine sahip çıktı. Ülkeyi yangın yerine çevirmek isteyenleri, alınlarından öptü. Son olarak terör sevici, ağzı bozuk ve Türkiye düşmanı Canan Kaftancıoğlu’nu CHP’nin İstanbul İl Başkanı yaptı.

ÇEVRESİ MİLİTANLARLA DOLU 

Bunlarla da yetinmeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, utanmadan, sıkılmadan 15 Temmuz 2016’da kahramanlık destanı yazan vatandaşlara dil uzattı. Kılıçdaroğlu, vatanı için canlarını hiçe sayarak önlerine çıktıkları tankları durduran milyonlarca kahraman için “Daha önceki darbelerde olmayan bir şey yaptılar. Şiddet kullanan militanlara güvence verdiler” ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu’nun ‘militan’ ifadesi, geçmişte her türlü provokasyonda en ön safta yer alan CHP’li Mahmut Tanal, Aykut Erdoğdu ve Canan Kaftancıoğlu’nun yaptıklarını akla getirdi.

Kılıçdaroğlu’nun dil uzattığı milyonlarca kahraman, canlarını hiçe sayarak darbecilerin tanklarını durdurmuş, işgal girişimini geri püskürtmüştü. 

TANAL ŞOV

Beyoğlu’nda 2015 yılında düzenlenen LGBT yürüyüşüne destek için gelen CHP Milletvekili Mahmut Tanal, polisin müdahalesine tepki göstermişti. Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı’nın (TOMA) önüne gelen Tanal, polis müdürüyle tartışmıştı. Aracın hareket ettiğini gören Tanal, bir anda TOMA'nın üzerine çıkarak, göstericileri tahrik etmeye kalkışmıştı. Mahmut Tanal, bir süre sonra ikna edilerek TOMA'nın üzerinden indirilmişti.

POLİS ARACININ CAMINI KIRMIŞTI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu da 2015 yılında düzenlenen izinsiz 1 Mayıs gösterisine katılmıştı. Beşiktaş’ta polisin müdahalesi sonrası gözaltına alınıp otobüse bindirilen göstericilere destek vermek isteyen Erdoğdu, hareket halindeki araca binmeye çalışmıştı. Erdoğdu, araca alınmayınca kapı camını yumrukla kırmıştı.

İĞRENÇ HAKARET

Kılıçdaroğlu’nun İstanbul İl Başkanı yaptığı Kaftancıoğlu’nun ortaya çıkan yeni paylaşımı mide bulandırdı.

Başta Gezi Parkı ve 1 Mayıs eylemleri olmak üzere Türkiye’yi hedef alan tüm eylemlerde boy gösteren Canan Kaftancıoğlu, Kılıçdaroğlu tarafından CHP İstanbul İl Başkanı yapıldı. Sosyal medya paylaşımlarında ülkenin cumhurbaşkanı ve başbakanı için ağza alınmayacak küfürler eden, terör örgütlerine övgüler yağdıran, sözde ‘Ermeni soykırımı’ndan bahseden Kaftancıoğlu hakkında soruşturma başlatılmıştı. Kaftancıoğlu, ortaya çıkan yeni bir paylaşımında, açık şekilde Türk milletine hakaret ediyor. Skandal paylaşımında “Rahmetli dedem ‘Parayla .ok satılsa bir şey sanır alır yer bu millet’ derdi. Ne doğruymuş. Saman terapi odası #spa #bildiğinsaman” ifadesini kullanıyor. 

Ali Naki Kaftancıoğlu, eşi Canan Kaftancıoğlu’nu işaret ederek “Yakaladım seni” notuyla bu fotoğrafı paylaşmıştı.

Kaynak : http://www.gunes.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam