KOMŞU İL YOZGAT'TAN ÇORUM GEZİSİ

Yaşam 23 Mart 2013 23:34
A
a

Yozgat'ta faaliyetini sürdüren Çalışanlar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (YOÇAD) üyeleri Çorum'a gezi düzenledi.

YOÇAD Başkanı Hacı Ahmet Türkmen, yaptığı açıklamada, kısa bir süre önce kurdukları derneğin aktif bir şekilde faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi. Türkmen, "Derneğimiz sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem veriyor. Bu kapsamda dernek üyelerimizin katılımıyla Çorum'a gezi düzenledik. Gezi kapsamında Çorum'un tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini yerinde görme fırsatı bulduk. Dernek olarak böyle organizasyonlarla ülkemizin değişik yörelerini gezerek üyelerimizle bir araya gelmek istiyoruz. Bu tür etkinlikler birlik beraberlik adına kaynaşmaya da vesile oluyor." diye konuştu.

 

Dernek üyeleri de Çorum gezisinin kendileri açısından oldukça faydalı geçtiğini belirterek, dernek yönetimine teşekkür etti.

 

 

Kaynak : CİHAN
1000
icon
Ahmet Öz 24 Mart 2013 15:14

Yozgatlıları Çorum'a geldikleri için kutluyorum.Denizin içindeki balık misali Çorum'daki tarih ve turizm hazinemizin henüz tadını alamamışız.İlimizdeki potansiyelimizin farkında değiliz.Bakın Başbakan Eskişehirde, Eskişehir-Konya hızlı tren açılışı yaparken,1-2 yıl içinde hızlı trene kavuşacak iller arasında Yozgat'ı da saydı.Havaalanlarına kavuşurken hızlı trene de kavuşacaklar.Yozgatlı her işini halletmiş,şimdi tarihi yerlerimizi görmek için Çorumlulara nisbet ilimize gezmeye geliyorlar.

0 0 Cevap Yaz
sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam