KONGREDE, "KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM" OYU KULLANMAYAN AK PARTİLİ DELEGE

ÇORUM 23 Mayıs 2016 20:47
Videoyu Aç KONGREDE, "KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM"  OYU KULLANMAYAN AK PARTİLİ DELEGE
A
a

KONGREDE, "KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM" OYU KULLANMAYAN ÇORUM AK PARTİLİ DELEGE KİM? (9 Delegeden biri kongre'de oy kullanmadı)AK Parti’yi anlatan ’Kutlu Yürüyüşe Devam’ eden AK Parti kadroların teveccühü ile seçilen Genel başkan Binali Yıldırım ve MKYK için, sorumluluk üstlenerek kongreye gelen Ak Partili Sekiz Çorum delegesi oyunu kullandı



Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) 2. Olağanüstü Büyük Kongresi dün Ankara Arena Spor Salonu’nda yapıldı. AK Parti’yi anlatan ’Kutlu Yürüyüşe Devam’ eden AK Parti kadroların teveccühü ile seçilen Genel başkan Binali Yıldırım ve MKYK için, sorumluluk üstlenerek kongreye gelen Ak Partili Sekiz Çorum delegesi oyunu kullandı.

Kongrede bin 470 delege oy kullandı. AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi Divan Başkanı Bekir Bozdağ, Binali Yıldırım'ın 1405 oyla AK Parti Genel Başkanı seçildiğini açıkladı. 1411 delegenin oy kullanıldı kongrede, 6 oy geçersiz sayıldı. Çorum İl ve İlçe Teşkilatlarından Büyük Kongre için seçilen delegelerden; Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, İl Genel Meclisi üyesi Erhan Akar, Eyüp Arslan, Sungurlu İlçe Başkanı İlyas Özkan, Alaca İlçe Başkanı Ümit Tokgöz ve Av. Oğuzhan Kaya Ankara Arena Spor Salonunda oylama için hazır bulunurken, gözler 9. delege olarak katılması beklenen Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivanı aradı.

Çorum eski Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyeliği’ne seçilirken AK Partili eski vekillerden Murat Yıldırım ise Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) yedek üyesi oldu. Daha önce MKYK’da görev alan Maliye Bakanı hemşehrimiz Naci Ağbal ise yeni yönetim kurulunda görev almadı. Son günlerde yapılan organizasyonlar, düzenlenen programlar ve parti faaliyetlerinde adının anılmasına rağmen göremediğimiz Kadın Kolları Başkanı Pehlivan adeta görüntü var ses yok dedirtiyor.

Böylesine önemli bir görevde aktif rol alması beklenirken sessiz kalmayı yeğleyen Pehlivanın boşluğunu , İl Başkanlığı Merkez Yönetim Kurulunda yer alan bayanlar kendi görevlerinin yanında ekstra bir mesai harcayarak doldurmaya çalışıyor. Kadının varlığının ve gücünün ne denli önemli olduğu, özellikle son günlerde içinden geçmekte olduğumuz kadına yönelik sancılı süreçlerin yine kadınlarımızın gücüyle aşılacağına olan inancımızdan ötürü bu makamdan da beklentimiz o derece büyüktür. Ak Parti Teşkilatının İl, İlçe ve Gençlik Kolları yanında Kadın Kollarının  olması gerekmektedir. 

Ak Parti gibi bir dava uğruna herkes üzerine düşeni elinden geldiğince yapıyor iken, birilerinin sadece ismen değil cismen de dahil olması gerektiğini düşünüyoruz. Kimsenin şahsına yönelik bir sorunumuz olmadığını belirtmek isterken, herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesinin de bir lütuf değil görev olduğunu düşünüyoruz.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam