Koray Aydın'dan Meral Akşener'e tepki: Ahlaki değil

Politika 17 Mayıs 2016 09:48
Videoyu Aç Koray Aydın'dan Meral Akşener'e tepki: Ahlaki değil
A
a

Koray Aydın, Meral Akşener'le ilgili olarak Devlet Bahçeli'nin 'Paralelci' açıklaması yönelik olarak ise herhangi bir yorumda bulunmadı ve bunu tartışmanın doğru olmadığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayları Meral Akşener, Koray Aydın, Sinan Oğan ve Ümit Özdağ, dün Büyük Anadolu Oteli önünde MHP'li delegeler ile bir araya gelmişti.

Üç genel başkan adayının alandan ayrılmasının ardından otobüs üzerinden açıklama yapan Meral Akşener'in "erken ayrıldılar" sözlerine Koray Aydın'dan tepki geldi.

"AHLAKİ DEĞİL"

Meral Akşener'in diğer adaylara haksızlık ettiğini belirten Koray Aydın, "Meral Akşener 3 adaya haksızlık etti. Bu konuda sadece kamuoyunu bunu bilmesi açısından belirttim. 'Erken ayrıldılar' gibi bir söz ve söylem doğru, hakkaniyetli ve ahlaki de değildir." dedi.

Koray Aydın sözlerini şöyle sürdürdü:

"Elbette kendisinin ayrı bir yol izlemesi haklıdır. Anlaşılıyor ki farklı yol çizecek. Bundan sonraki çabalarına biz karışamayız, bizim ilgi alanımıza girmiyor.

Toplumda yanlış anlamalara neden olmuştur, sanki biz oradan erken ayrıldığımız gibi bir imaj yaratılması hakkaniyetle, dürüstlükle, samimiyetle yürütülen bir mücadeleye gölge düşürmek anlamına gelir.

Bu hem Ümit Hoca’ya, hem Sinan Bey’e hem de şahsıma haksızlıktır. Biz mutabakata uygun olarak süreci tamamladıktan sonra oradan ayrıldık. Erken ayrıldılar gibi bir söylem doğru değildir. Hakkaniyetli değildir, ahlaki de değildir."

PARALELCİ AÇIKLAMASI

Koray Aydın, Meral Akşener'le ilgili olarak Devlet Bahçeli'nin 'Paralelci' açıklaması yönelik olarak ise herhangi bir yorumda bulunmadı ve bunu tartışmanın doğru olmadığını söyledi.

 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam