KÖSE "SANDIKLARDA DAHİ ÖRGÜTLÜYÜZ"

Politika 20 Temmuz 2013 12:02
A
a

AK Parti Buharaevler Mahalle Teşkilatı Toplantısı geçtiğimiz akşam Buharaevler Tevhit Camii önünde bulunan parkta gerçekleştirildi.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Eker, İl Başkan Yardımcısı Yaşar Anaç, Merkez ilçe Başkanı Mustafa Köse ve yönetim kurulu üyeleri ile Buharevler Mahalle Temsilciliği üye ve yönetiminin katıldığı programda yaklaşık seçimler öncesinde uygulanacak seçim stratejileri ve gündemdeki konular değerlendirildi.

 

‘SANDIKLARDA DAHİ ÖRGÜTLÜYÜZ’

 

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, teşkilat olarak artık mahalle teşkilatlarının yanında sandık teşkilatlarını da kurmaya başladıklarını, bu konuda yaptıkları çalışmalarla her sandığın bir yönetiminin olduğunu söyledi. AK Parti'nin bugün Türkiye'nin ve dünyanın en teşkilatlı yapılarından biri olduğunu kaydeden Köse, “Biz sadece seçim dönemlerinde değil, normal zamanlarda da her daim seçim olacakmış gibi çalışmalarını sürdüren ve milletimizin verdiği güvene layık olmaya çalışan bir iktidarın mensuplarıyız” dedi.

 

‘GÜCÜMÜZÜ FAİZ LOBİSİNDEN DEĞİL MİLLETİMİZDEN ALIYORUZ’

 

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, AK Parti'nin son 10 yılda yaptığı çalışmalar ile Türkiye’nin dünyada politika yapıcı bir ülke konumuna geldiğini belirterek, “Bundan rahatsız olanlar ülkeyi karıştırmak için her türlü yolu deniyorlar. Ülkemizde 40 yıldır süren terör belasından kurtulmak için attığımız adımlar ile 8 aydır bu ülkede bir tek terörden dolayı ölüm haberi gelmezken İstanbul'da niyetleri park olmayan bir kesimin provokasyonları ile ülkemiz karıştırılmaya çalışılmıştır. İçerden ve dışardan yaptırmazcılar üçüncü köprüye, havalanına karşı çıkıyorlar. Bu şu demektir. Bu ülke gelişmesin geri kalsın. Bu zihniyetin bu ülkeye de millete de bir faydasının olması mümkün değildir. İstanbul’da, Ankara’da otobüsleri, kamu mallarını, yakıp yıktılar. İnsanlara zarar verdiler. Ülkemizde eğer AK Parti iktidarı olmasa idi, ekonomimiz yaptığımız çalışmalar ile bu kadar sağlam olmasa idi, yaptıkları ile ülkeyi büyük bir krize sürükleyeceklerdi.” diye konuştu.

 

‘İKİ YÜZLÜLÜK’

 

Yıldırım, bugün Mısır’da da aynı oyunların oynandığını belirterek, “Mısır'da halkın seçtiği Cumhurbaşkanı, halkın onayladığı anayasa askıya alınıyor, Batı dünyası sessiz kalıyor. Ama Türkiye'de üç beş çapulcu sokakları yakıyor yıkıyor, polis müdahale etti diye kıyameti koparıyorlar. Bu iki yüzlülüktür.” dedi.

 

Mısır'da darbeyi yapanların İsrail ile işbirliği halinde olduğunu kaydeden Yıldırım, şunları söyledi; “Bugün Gazze'nin hayat damarı Rafah kapısı darbeciler tarafından kapalı tutuluyor. Sayın Mursi geldiğinde ilk iş olarak Gazze için Rafah sınır kapısını açtı. Bunlar ise darbeyi yaptıkları gün kapıyı kapattılar. Gazze'de ilaç ve yakın sıkıntısı yine had safhaya çıktı. Batı bu bölgede Türkiye'de AK Parti, Mısır'da Müslüman Kardeşler gibi gücünü halktan alan iktidarların yönetimde olması sonrasında bölgesel güç olmaları sonrasında menfaatlerine dokunduğu için demokrasiye ihanet edebiliyorlar. Bugün Batı'nın bu iki yüzlü tavrına karşı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan gerekli tavrını koymuş ve suçlarını her ortamda yüzlerine vurmaya devam etmektedir. Suriye onbinlerce insan yaşamını yitirirken sesini çıkarmayanlar, Türkiye'de yakıp yıkanlara polis müdahale edince ortalığı ayağa kaldırıyorlarsa biz bunda kötü niyet ararız. Ona göre de tavrımızı alırız. Çünkü biz gücümüzü faiz lobisinden değil milletimizden alıyoruz.”

Kaynak : www.hakimiyet.net
1000
icon
Ahmet Öz 20 Temmuz 2013 13:11

Çorum'a yatırım ve hizmette STK'ların ve siyasilerin yarış halinde olmasınıAKP'nin desteğini arzulardık.Dün Sayın Başbakan Kastamonu Havaalanının açılışını yaptı.İktidar-muhalefet,STK'lar birlik olup yarım bırakılan Çorum Havaalanı'nı tamamlatıp hizmete açtıramadık.Ak Parti'nin sandıkta iyi bir ekip oluşturmasının Çorum'a ne getirisi olacak?Hamasi söylemler sorun çözmüyor.1-2 Çorumlu iş adamımızın omuz vermesi ve fikri takiple rahatlıkla tamamlanabilecek havaalanımızı niçin gündemde tutmuyoruz?

0 0 Cevap Yaz
sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam