KÜLCÜ ; Taşıdığımız sorumluluğun hakkını yerine getiriyoruz

Politika 9 Nisan 2013 23:04
A
a

AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘Yerel Yönetimler’ konulu toplantıda konuşan Muzaffer Külcü, Çorum’da hayata geçirdikleri projeleri konu alan bir sunum yaptı.

Genel başkanımız , Başbakanımız bize şunu söyledi ; Partimiz kurulurken  hiç bir şey eskisi gibi olmayacak,demişti. Bizde Çorum'da bu düşünceyle Hedefleri olan,Vizyonu olan bir Belediye yaptık.Çalışmalarımızı bu yönde yaptık .   

Türkiye’de ve Çorum’da son 10 yılda büyük değişim ve gelişim yaşandığını vurgulayan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Arkamızdan yaptığı işin hakkını verdi desinler yeter” dedi.

 

AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘Yerel Yönetimler’ konulu toplantıda konuşan Muzaffer Külcü, Çorum’da hayata geçirdikleri projeleri konu alan bir sunum yaptı.

 

“Gerçekleştirdiğimiz icraatlarla, taşıdığımız sorumluluğun hakkını yerine getiriyoruz” diyen Külcü, bu aşamaya kolay gelmediklerini söyledi.

 

AK Parti’nin başarısının arkasında bu siyasi harekete gönül verenlerin gayret ve özverilerinin bulunduğunu belirten Külcü, “Günü birlik hesaplar yapamayız. Sahip olduğumuz medeniyet ve vicdanımız buna müsaade etmez. O nedenle her adımımızı şuurlu atmak zorundayız. Hizmetlerimizde asla gelecek seçim hesabı yapmadık. Bizim şiarımızda aslolan gelecek seçimler değil, gelecek nesillerdir. Çorum Belediyesi’ni hedefleri ve vizyonu olan bir yapıya kavuşturduk. Bu doğrultuda, başarılarla dolu 4 yılı birlikte yaşadık” diye konuştu.

 

AK Parti Çorum teşkilatının, faaliyetleriyle her zaman Türkiye’de ilk 10 il arasında yer aldığını da belirten Külcü, teşkilat mensuplarını başarılarından dolayı tebrik etti.

 

Kaynak : HİTİT TV
1000
icon
Ahmet Öz 10 Nisan 2013 17:20

Sayın Belediye Başkanı partisinin görüşleri doğrultusunds söylenmesi gerekeni söylüyor.10 yıl az bir süre değil.10 yılda istenirse Çorum'un çehresi değişir,göçler durur,ulaşım ve konaklama sorunları çözülür,hem sanayi,hem de turizm kenti olurdu Çorum.Koskoca ilimizde yüzümüzü ağartan sadece Anitta Otel var.Allah aşkına hangi köklü yatırım yapıldı 10 yıl içinde ilimize.Vakit henüz geç değil.Yarım bırakılan havaalanını tamamlamak,Çankırı'dan 1-2 yıla kadar gelecek treni Çorum'dan geçirmek için.

0 0 Cevap Yaz
sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam