KUPADA ÇORUM BELEDİYESPOR’A GÖLBAŞISPOR ÇIKTI

Spor 5 Eylül 2015 09:03
Videoyu Aç KUPADA ÇORUM BELEDİYESPOR’A GÖLBAŞISPOR ÇIKTI
A
a

Ziraat Türkiye Kupası’nda ön eleme sonunda turu geçmeyi başaran 15 takım ve 1. eleme turundan kupaya başlayacak olan takımların kura çekimi yapıldI.Yapılan kura çekimi sonrası Çorum Belediyespor, ilk eleme turunda Ankara ekiplerinden Gölbaşıspor ile eşleşti. Sezon öncesi son hazırlık maçında karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesini başkent ekibi kazanmıştı. Ziraat Türkiye Ku

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Beykoz-Riva’da bulunan idari merkezindeki Seminer Salonu’ndaki kura çekimine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, Maç Planlama ve Organizasyon Müdürü Besim Yalçın ile Spor Toto 3. Lig Kulüplerini temsilen İstanbul’da yer alan 7 Spor Toto 3. Lig kulübü ve Ziraat Türkiye Kupası Ön Eleme Turu sonucunda tur atlayan 15 Bölgesel Amatör Lig kulübü temsilcisi katıldı.

Yapılan kura çekimi sonrası Çorum Belediyespor, ilk eleme turunda Ankara ekiplerinden Gölbaşıspor ile eşleşti. Sezon öncesi son hazırlık maçında karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesini başkent ekibi kazanmıştı. Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu karşılaşması 9 Ekim’de Çorum’da oynanacak.

çorum belediyespor (1)

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam