Kütahyaspor 2-1 Çorum Belediyespor

ÇORUM 30 Ekim 2016 01:33
Videoyu Aç Kütahyaspor 2-1 Çorum Belediyespor
A
a

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyespor, 10. hafta maçında deplasmanda Kütahyaspor’a 2-1 mağlup oldu.


Ligde bir türlü istikrarı yakalayamayan ve 9 haftada 10 puan kaybeden Çorum Belediyespor, Kütahya deplasmanından eli boş döndü. Kütahya Dumlupınar Stadı’nda oynanan maçı Van bölgesi C klasman hakemlerinden Bayram Başkan yönetti. İki takım tarihlerinde ilk kez karşı karşıya geldi.

çorum belediyespor (3)
ÇORUM BELEDİYE İYİ BAŞLADI AMA KÖTÜ BİTİRDİ

Karşılaşmaya çok iyi başlayan Çorum Belediyespor, 9. dakikada Yakup Alkan’ın golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarı son derece iyi bir futbol ortaya koyan ve rakibine pozisyon vermeyen Çorum Belediyespor, devreyi önde kapattı. Ancak karşılaşmanın ikinci yarısı Çorum Belediyespor açısından kabusa döndü.
çorum belediyespor (4)
ÇORUM BELEDİYE OYUNUN SON BÖLÜMÜNDE YIKILDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında ev sahibi Kütahyaspor oyuna hakim taraf olurken, 55. dakikada kazanılan penaltıyı Çorum Belediyespor’un eski oyuncularından Çağlar Yıldızer gole çevirdi ve maça eşitlik geldi. Maçın beraberlikle biteceği beklenirken 87. dakikada sahneye bu kez Doğuş çıktı ve Kütahyaspor’u 2-1 öne geçiren golü attı. Maç ev sahibi ekibin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.
 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam