M_TURKUAZ firması çalışanlarına sertifİkasını verdi

Ekonomi 19 Nisan 2013 16:53
A
a

M – TURKUAZ FİRMASI OHSAS 18001 YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİNE SAHİP OLDU

M – TURKUAZ firması büyüme stratejisi kapsamında 2013 yılı için planladığı OHSAS 18001 yönetim sisteminin firma bünyesinde uygulanmasını çalışmalarına şubat ayı sonunda KAMU DANIŞMANLIK & EĞİTİM firmasıyla başlamıştır.

Şubat sonunda başlanılan yönetim sistemine uygun hale dönüştürülmesi kapsamındaki revizyonlar ve eğitimler nisan ayında tamamlanmıştır. Verdiği hizmeti; personel kadrosundan, hizmet ağı, süreç denetimi gıda hijyeni, ürün kalitesi, yönetim sistemindeki iyileştirilmesi ile bir bütün olarak geliştiren M – TURKUAZ firması toplu yemek hizmetinde kalitesini OHSAS 18001 belgesi ile taçlandırmıştır. Sistemin tam anlamıyla firmaya entegre edilmesi uygulama öncesi sürecin hazırlanması ve uygulamaya geçilmesi şubat sonundan başlayarak nisan ayı itibariyle son bulmuştur.

Bu sürecin tamamlanması sonrası M – TURKUAZ firması çalışanlarına sertifikalarının verilmesi ve belgenin alınması ile son bulmuştur.

M – TURKUAZ firma sahibi Mustafa AKDEMİR uzun bir çalışma ve uygulama süreci sonrasında belgenin firması için bir belgeden çok daha önemli sistem kazanımı olduğunu dile getirmiştir. Bu sistemin oluşturulması, sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi anlamında profesyonel bir şekilde yürüten KAMU Danışmanlık & Eğitim firmasına ve Eğitim sorumlusu Eşref Burçin ÖZSAÇMACI ya teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam