Mehmet Aurelio Çorum Belediye Spora İmzayı Attı

ÇORUM 25 Eylül 2018 16:16
Videoyu Aç Mehmet Aurelio Çorum Belediye Spora İmzayı Attı
A
a

Çorum Belediyespor’da teknik direktörlük görevine getirilen Mehmet Aurelio düzenlenen törenle resmi imzayı attı.Belediye Spor Kulüp tesislerinde düzenlenen törene Çorum Belediye sporun başkanı Fatih Özcan ile birlikte yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Törende ilk olarak Başkan Fatih Özcan söz alarak yaşanan gelişmeleri anlattı...


Göreve geldiği günden itibaren yaptıkları çalışmalardan kısaca bahseden Başkan Özcan, Çorumspor’u 3 yıl içerisinde PTT Birinci Ligi’ne çıkarabilecek şekilde ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.Fahrettin Sayhan ile yolların ayrılmasının futbolun içerisinde normal karşıladıklarını dile getiren Başkan Fatih Özcan, şehrin heyecanla başarı beklediğini ve layık olmadığı bu ligden kurtulmak istediğini kaydetti.

Hafta sonu yaşanan ayrılığın ardından yönetim kurulu olarak oturup değerlendirmelerde bulunduklarını ve herkesin yaptığının aksine bir fark yaratmak adına bir hamle yaptıklarını vurgulayan Özcan, İspanya’da bir projenin başında olmasına rağmen Mehmet Aurelio ile görüştüklerini ve Uçak ile gelerek masaya oturduklarını anlattı.

Çorumlu Mehmet olarak diye nitelendirdiği Mehmet Aurelio’nun geçmişinin futbol adına son derece başarılı geçtiğini dile getiren Özcan, derbi maçını birlikte izlediği Mehmet Aurelio ile yapılacaklar üzerinde görüştüklerini ve anlaşarak böyle bir büyük ismi Çorum’a getirdiklerini belirtti.
Çorum Belediyespor’un yeni teknik patronunun Mehmet Aurelio olduğunu açıklayan Özcan, sezon sonunda Mehmet Hoca ile başarının geleceğine inandığını da sözlerine ekledi.Mehmet Aurelio da Başkan Fatih Özcan ve yönetimine bu göreve kendisi layık gördükleri için teşekkür etti. Aurelio, yönetim, taraftar ve teknik heyetiyle birlikte sezon sonunda Çorumspor’u şampiyon yapacaklarına inandığını da vurguladı.

Futbol Şubesi’nin Kulüp Başkan Yardımcısı Hamit Işık’a bağlı olduğunu belirten Başkan Özcan, yardımcı antrenör Serkan Güney’in görevine yeni gelen hocanın önüne açabilmek adına son verildiğini, Mehmet Aurelio’nun isteği doğrultusunda Serkan Güney ile devam edileceğini kaydetti.Yapılan sözleşmenin sezon sonuna kadar olduğunu açıklayan Başkan Özcan, opsiyonun sezon sonunda yeniden değerlendirileceğini vurguladı.
Bu bayrağın önümüzdeki sezon 2. Ligde dalgalanmasını istediğini ve bunun dışındaki her türlü sonucun başarısızlık olacağının altını çizen Başkan Özcan, şehrin coşkusunun takıma da taşınması için Mehmet Hocanın gerekeni yapacağına inandığını dile getirdi.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam