Meral Akşener, yeni partisi MTP gündemde

Politika 19 Nisan 2017 08:42
Videoyu Aç Meral Akşener, yeni partisi MTP gündemde
A
a

MHP'den ihraç edildikten sonra CHP ve HDP ile 'Hayır' cephesine katılan Meral Akşener, MTP ismiyle açılacak partide siyasete giriyor.

Meral Akşener'in yeni partisi MTP iddiası
 

Cumhuriyet Halk Partisi, sırtını terör örgütü PKK'ya dayadığını açıklayan HDP ve Saadet Partisi'yle birlikte 16 Nisan'dan önce 'Hayır' çalışmalarını yürüten Meral Akşener'in siyasete gireceği iddia ediliyor.

FETÖ destekli vesayet bloku, 16 Nisan’da milletin kabul ettiği yeni sistemin intikamını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den, 'ilçelerdeki küçük istifa' haberleriyle intikam almak isterken, Hürriyet Gazetesinin haberine göre MHP’deki istifalarla yeni parti iddiaları alevlendi.

Yeni oluşumun ‘Milliyetçi Türkiye Partisi’ (MTP) adı altında bir araya geleceği siyasi kulislerde yer aldı. Akşener’in referandumun ardından siyasi danışmandan ekonomistine, proje üreticisine ve stratejistine kadar yeni bir kadro yapılanmasına gideceği gündeme gelmişti.

Hukuk danışmanının FETÖ bağlantısı ortaya çıkan ve tutuklanan Akşener’in başkanlığında MTP’de bir araya geleceği ve ilk seçimlere de bu parti altında katılacağı belirtiliyor.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam