MHP Çorum İl Başkanlığında görev değişimi

ÇORUM 25 Temmuz 2023 13:17
Videoyu Aç MHP Çorum İl Başkanlığında görev değişimi
A
a

Sondakika : Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, görevinden istifa etti.Edinilen bilgilere göre, uzun yıllar MHP Çorum İl Teşkilatı'nda ve Ülkü Ocakları'nda çeşitli kademelerde görev yapan Mehmet İhsan Çıplak'ın il başkanı olacağı gelen bilgiler arasında.

  • MHP ÇORUM  İl Başkanının  önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.


DEVLET BAHÇELİ İSTEDİ

Karapıçak, yaptığı yazılı açıklamada, "Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in takdirleriyle 4 yıla yakın sürdürdüğüm Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanlığı görevim yine dilinden düşen her sözü emir telakki ettiğim Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'in talimatları doğrultusunda bugün sona ermiştir" dedi. 

KARAPIÇAK TEŞEKKÜR ETTİ

Karapıçak, açıklamasında şunları kaydetti: "Ülkücü Hareketin bir çok kademesinde şahsımıza güvenerek bizi göreve layık gören Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'e teşekkür ediyor, hürmetlerimi sunuyorum. Ömrünü adadığı davamızda Liderimizin ardında her zaman ki duruşumuzla yürüyeceğimizi ve Genel Başkanımıza, davamıza  sadakatimizin son nefese kadar süreceğini beyan ediyorum. Görev süremiz boyunca bizlere destek olan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rabb'im Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'i başımızdan eksik etmesin. Var olsun Milliyteçi Ülkücü  Hareket. Var olsun Teşkilatımız!" dedi.

 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam