MHP Çorum İL Kongresinde Mehmet Akif Aras güven tazeledi

ÇORUM 11 Haziran 2017 18:34
Videoyu Aç MHP Çorum İL Kongresinde Mehmet Akif Aras güven tazeledi
A
a

E.Şimşek/hitittv.com : Milliyetçi Hareket Partisi’nin 12. Olağan Büyük Kurultayı kapsamında Çorum İl kongresi bu gün Devlet Tiyatro salonunda yapıldı. Tek Liste halinde gidilen seçimde mevcut Başkan Mehmet Akif Aras kongrede güven tazeledi. Yoğun katılım ile başlayan kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı...


MHP ÇORUM İL KONGRESİ YAPILDI
MHP İL Divan kurulu seçiminin ardından faaliyet raporu ve maliyet raporları okundu. Daha sonra sahneye çıkan mevcut başkan Mehmet Akif Aras, milliyetçi Hareket Partisi genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajını salona okudu. Mehmet Akif Aras, Milliyetçi Hareket Partisinin zorlu süreçlerde sorumluluk alarak ülkenin darboğazdan çıkmasında öncülük ettiğini söyledi.


Aras, ülkenin derlenip toparlanmasında tek seçeneğinin Milliyetçi Hareket Partisinin başarısı ve iktidarı olduğunu ifade etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel ise, MHP’nin öngörülülerinin unutulmaması gerektiğini söyledi. Demirel, Çorum’un milliyetçi ülkücü harekete hep bir referans noktası olduğunu ifade etti. MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Çorum’a çok önem verdiğini kaydetti. Konuşmaların ardından seçimler yapıldı.
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam