MHP'de muhaliflerden birleşme hamlesi yaptı

Politika 5 Haziran 2016 13:21
Videoyu Aç MHP'de muhaliflerden birleşme hamlesi yaptı
A
a

MHP'de kazan kaynamaya devam ediyor. Güneydoğu'dan vekil çıkartamamanın kendi partisinin hatası olduğunu söyleyen Sinan Oğan, kurultayın ikinci ve üçüncü turlarında diğer adaylarla birleşeceklerini söyledi.

Partililerle buluşmak amacıyla Şanlıurfa'ya gelen MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, kurultayın ikinci ve üçüncü turlarında diğer adaylarla birleşeceklerini söyledi.

Kurultay hakkında bilgi veren Oğan, "Adaylarımız olarak biz diğer arkadaşlarımızla görüşüyoruz. Kurultayımız en az üç aşamalı bir yarıştan ibarettir. Birinci aşamada en az 607 oy almak lazım. Bu kadar adayın olduğu bir yerde bu kadar çok almak mümkün değil ancak ikinci ve üçüncü turlarda birleşme söz konusu olacaktır.

ÜÇÜNCÜ TURLARDA BİRLEŞMELER OLABİLİR

Bununla ilgili görüştüğümüz arkadaşlarımız vardır. Ancak bunun için birinci turda bütün adayların ülkücülerin gönlündeki teraziye çıkması lazım. Bütün adaylar iddialıdır. Dolayısıyla adaylara şimdiden çekil demek, birinin diğerinin lehine çekilmesini istemek doğru değildir" diyerek ikinci ve üçüncü turlarda birleşmeler olacağını ifade etti.

URFA'DAN VEKİL ÇIKARTAMAMAK PARTİNİN HATASI

Oğan ayrıca Şanlıurfa'da milletvekili çıkartamamalarının milletin değil, partinin ve kendilerinin hatası olduğunu söyleyerek, bundan sonra hem Şanlıurfa'da hem de Güneydoğu'da MHP'li milletvekilleri çıkaracaklarını söyledi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam