MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ kurultay isteyip istifa etti

Politika 24 Şubat 2016 15:37
Videoyu Aç MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ kurultay isteyip istifa etti
A
a

MHP'li Özdağ kurultay isteyip istifa etti.MHP Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, olağanüstü kurultay istedi. Özdağ, açıklama sonrası genel başkan yardımcılığından istifa etti

MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Çanakkale İl Başkanı Ender Çerdik, Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Taner Öztürk ile Çorum Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yağmur Çırak tarafından yapılan yazılı basın açıklamasını paylaştı. Çetin, açıklamasında, "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden Çanakkale il, Çanakkale merkez, Çorum merkez ilçe teşkilatlarının, Merkez Yönetim Kurulu'nun verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır. Bu karar 24/02/2016 tarihinde il başkanlıklarına ve valiliklere bildirilmiştir. Tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince disiplin işlemleri de devam etmektedir. Kesin kararın verilmesi akabinde kamuoyu bilgilendirilecektir" ifadelerine yer verdi.

MHP'de iki gün önce 8 il ve 3 ilçe teşkilatı, yeni bir teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştı. 

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, MHP'nin olağanüstü kongreye genel başkan tarafından götürülmesini istediklerini ifade ederek, bunun herhangi bir kişi ya da grubu desteklemek için yapılmış bir talep olmadığını, bir demokrasi talebi olduğunu söyledi.

Özdağ, Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifasına ilişkin dilekçeyi de genel merkeze ilettiğini bildirdi

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam