MHP İL BAŞKANI DEMİRAN'DAN DARBE YORUMU

1 Temmuz 2014 14:17
Videoyu Aç MHP İL BAŞKANI DEMİRAN'DAN DARBE YORUMU
A
a

MHP İl Başkanlığı görevine getirilen Dr. Vahit Demiran ilk basın toplantısında göndermelerde bulunarak, birlik beraberliğe dikkat çekti...

MHP’nin yeni İl Başkanı Dr. Vahit Demiran ilk basın toplantısını yaptı. Beraberinde Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanan Av. Bekir Çetin ve Kadın Kolları İl Başkanlığı görevine atanması beklenen Adalet Avcu’nun da katılımı ile yapılan toplantı da İl Başkanı Demiran ilk olarak bugüne kadar paıti yönetiminde görev almış ya da çalışmaları ile katkıda bulunmuş bütün herkese teşekkür ederek başladı.
 
YENİDEN GÖNÜL SEFERBERLİĞİ BAŞLATACAĞIZ
Onların yere düşürmediği bu kutsal bayrağı daha da yükseklere dikmek için çalışacaklarına dikkat çeken Demiran, amaçlarının Çorum'da yeniden bir gönül seferberliği başlatmak olduğunu söyledi.
Partililerin de hazır bulunduğu basın toplantısında Demirannasıl ve neden görevlendirildiklerinden kısaca söz ederek, genel merkezin birçok il teşkilatında olduğu gibi Çorum'da da bir kan değişikliği yapılmasını gerekli gördüğünü, bunun nedenlerinin de herkesin malumu olduğunu, bu konuda konuşmayı gerekli görmediğini dile getirdi.
 
BU BİR NÖBET DEĞİŞİMİ
Bunun bir nöbet değişimi olduğuna işaret eden Demiran, bunu eski yönetime karşı bir darbe gibi yorumlayanların yanlış düşünmekte olduğunu belirterek, “Ülkücülüğün esaslarından bir tanesi de "görev istenmez verilir" ilkesidir. Verilen göreve de itaat edilir. Bize bir görev verilmiştir. Biz de bu görevi Iayıkı ile yapmaya çalışacağız inşallah” dedi.
 
MHP ÇORUM DA TABANI EN GÜÇLÜ PARTİ
Yönetimlerde görev alan il,ilçe başkanı dahil tüm arkadaşların davaya hizmet etmek dışında gizli ajandaları olmadığını söyleyen Demiran, “Yani kendilerine verilen görevi yapmak dışında; bunu kullanarak parti yönetimini bir yerlere gelmek için basamak yapmak gibi bir niyetleri yoktur. İl başkanı dahil hiç kimse ileride şuraya buraya aday olacağı gibi bir söz edemeyecektir. Böyle bir söz eden arkadaşımızın hemen istifası istenecektir. Yönetimde bulunmayan tüm dava arkadaşlarımız en az yönetimdekiler kadar eşit şartlarda partinin tüm makamlarına aday olmak hakkına sahiptirler. MHP Çorum da tabanı en güçlü partidir.
Çorum da milletvekilliğine ve belediye başkanlığına aday olma vasıflarını taşıyan yüzlerce ülkücü kardeşimiz vardır. Biz hepsine eşit mesafede olacağız, kimsenin veya herhangi bir zümrenin yönetimi olmayacağız.
 
PARTİDEKİ AİLE SALTANATI ORTADAN KALDIRILACAK
Bu çerçevede partiyi herkese açacağız. Herkesi üye yapacağız. Bu konuda dava arkadaşlarımızın ayağına gideceğiz. Şu anda üye sayımız çok az olmakla birlikte; toplamda bu üyeler 21 adet soyadı ile temsil edilmektedir. Yani çorumda delege seçen, il başkanını, merkez ilçe başkanını seçen sadece 21 aile ve yakınlarıdır. Partideki aile saltanatı ortadan kaldırılacaktır.
 
EKMELEDDİN İHSANOĞLU’NA DESTEK VERECEĞİZ
Önümüzde ülkemizin kaderini yakından ilgilendiren cumhurbaşkanlığı seçimi vardır. Adaylardan Prof. Dr. Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu; birçok üniversitede hocalık yapmış; İslam Konferansı Örgütü genel sekreterliği yapmış; dünya ve Türkiye konjonktürünü çok iyi bilen; Anadolu'dan çıkmış, ömrünü ülkesi İçin çalışmaya adamış bir vatan evladıdır. Seçim sürecinde var gücümüzle Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu beye destek vereceğiz.
 
KISIR ÇEKİŞMELERDEN KAÇINACAĞIZ
Çalışmalarımızda daima Türkiye Cumhuriyeti Devletinin anayasasına, kanunlarına saygılı ve itaatkar olacağız. İlişkilerimizi medeni ölçülerde sürdüreceğiz. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyeceğiz. Kısır çekişmelerden kaçınacağız.
 
ÇOK SESLİ KATILIMCI BİR YÖNETİM SERGİLEYECEĞİZ
Bundan sonraki basın toplantılarımızda karşınızda çok değişik isimleri göreceksiniz. Yönetim kurullarımızda il başkanlığı yapacak kapasitede çok sayıda arkadaşımız vardır. Herkes kendi konularında basını ve kamuoyunu bilgilendirecektir. Bu çerçevede hiyerarşi ve disiplin içerisinde; çok sesli katılımcı bir yönetim sergileyeceğimizi söylemek istiyorum. Yönetime girmeyi hak ettiği halde; partimizin iç tüzüğü gereği belli sayıda yönetim kurulu üyesi yazmak zorunda olduğumuz için il ve ilçe yönetimimize yazamadığımız arkadaşlarımızdan özür diliyorum.
 
MHP’NİN FACEBOOK, TWİTTER GİBİ HESAPLARI YOK
MHP il yönetimimizin sanal alemle ilgili facebook, twitter gibi hesapları yoktur. "MHP Çorum" ve benzen adlarla parti adına faaliyette bulunanlar suç işlemektedirler. Bununla ilgili girişimler yapılarak ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır. Ayrıca hakaret, iftira gibi yöntemlere başvuranlar hakkında hukuki girişimler başlatılmıştır.
Bu nedenle vatandaşlarımızın bu tür dedikodular yaymaya çalışanlara itibar etmeyeceklerine inanıyorum” diye konuştu.
Kaynak : www.hitittv.com/corumgazetesi
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam