MHP ÇORUM KADIN KOLLARINDAN OSMANCIK ZİYARETİ

Politika 15 Eylül 2013 22:55
A
a

Osmancık İlçe Başkanlığı’nı ve İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.Osmancık İlçe Başkanı Yusuf Başkemer’le bir araya gelen Kadın Kolları yöneticileri,Osmancık’ın sorunları hakkında bilgi aldılar.


 

DSC02626MHP Çorum Kadın Kolları Başkanı Ayla Köksal ve Yöneticiler hafta sonu Osmancık ilçesi ziyaretlerinde bulundular. Osmancık İlçe Başkanlığı’nı ve İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nı ziyaret ettiler.Osmancık İlçe Başkanı Yusuf Başkemer’le bir araya gelen Kadın Kolları yöneticileri,Osmancık’ın sorunları hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra Osmancık Şehidimiz Uzman Kıdemli Çavuş Muzaffer Karaca’nın Annesi Menşure Karacayı ziyaret eden İl ve İlçe Kadın Kolları teşkilatı Şehit ailelerinin sıkıntılarını ve acılarını bir kez daha paylaştılar.

DSC02624

İlçe ve köy ziyaretlerinin devam edeceğini ve çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürdüklerini söyleyen MHP Çorum Kadın Kolları Başkanı Ayla Köksal’’Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş hak ve özgürlüklerle yaşamın her alanında yer alan kadınlarımızın her zaman sağduyu ve milli irade ile hareket edeceklerini biliyor ve bütün kadınlarımızı ülkemize ve milletimize hizmet noktasında Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında birliğe ve beraberliğe davet ediyorum’’ şeklinde konuştu.

 
 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam