MHP İl başkanı"birlik ve beraberlik"mesajı verdi

Politika 27 Mayıs 2013 08:41
A
a

Gölbaşı Çorumlular Derneği’nin hafta sonu düzenlediği Bahar Şenlikleri’ne Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı organizasyona siyasiler ve üst düzey bürokratlar akın etti.

Bahar Şenliği’nde, misafirler davul zurna ile karşılanırken, Yozgat Halay Ekibi, Ankara Seğmen Ekibi, Kırşehir Davul Zurna Ekibi, Çankırı Yaren Ekibi’nin gösteriler büyük beğeni kazandı. Aşıklar’da seslendirdikleri eserlerle katılımcıları coştururken, Büyükşehir Belediyesi Mehter takımı da hünerlerini sergiledi. Çoruma özgü el sanatlarının sergisi ve Çorum Leblebisi'nin de şenlikte yer aldı. 24 saatlik bir pişirme süresi olan İskilip Dolması kazanları dualarla davetliler tarafından açılırken, MHP'li Belediye Başkanı Yakup Odabaşı “Dolmacıbaşı” oldu.

MHP Çorum İl Başkanı Ercan DAŞDAN'da hafta sonu Gölbaşında düzenlenen etkinliğe katılarak Çorumlu hemşerilerini yanlız bırakmadı. Ayrıca Programda bir konuşma yapan MHP Çorum İl Başkanı birlik beraberlik mesajları verdi. Gölbaşı Çorumlular Derneğini program nedeniyle tebrik eden DAŞDAN, bu güzel birlikteliklerin devam etmesi gerektiğini ve Ankara'da yaşayan Çorumluların bu birlikteliklerinin Çorum'a katkısının tartışılmayacak derecede büyük olduğunun altını çizdi.

 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam