MİLLİ EĞİTİM PERSONELİNE ‘EXCEL’ EĞİTİMİ VERİLECEK

ÇORUM 25 Ocak 2016 10:10
Videoyu Aç MİLLİ EĞİTİM PERSONELİNE ‘EXCEL’ EĞİTİMİ VERİLECEK
A
a

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “OKA Teknik Destek Programı” kapsamında hazırladığı “İleri Excel Eğitim Projesi” kabul edildi.

Proje kapsamında; İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline yönelik 2 hafta süresince toplam 32 saat “İleri Excel Eğitimi” verilecek.

Eğitim programının içeriği, yeri ve saati hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük; eğitimlerin bilgisayar laboratuarı ortamında gerçekleştirileceğini ve iki grup halinde verileceğini açıkladı. “Gelişmiş Filtrelemeler, Gelişmiş Bul ve Değiştir Seçenekleri, Grafik Türleri ve Özellikleri, Eğilim Çizgilerinin Eklenmesi, Mevcut Grafiklere Eş Zamanlı Farklı Grafik Türleri Uygulama, Mini Grafik Kullanımı, Alt Toplam Seçenekleri, Pivot Tablo Kullanımı, Pivot Üzerinde Formüllerle Çalışma, Pivot Dataları ile Gelişmiş Parçalı Raporlar Almak” konu başlıkları üzerinden eğitim verileceğini belirten Büyük, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Mevcut istatistiklerin analiz edilmesi, mesleki eğitim planlamaları, mesleki eğitim alanlarının güncellenmesi, yatırımlar vs. pek çok alanda EXCEL gibi programların kullanılması kaçınılmazdır.

OKA teknik destek kapsamında kabul edilen ’İleri Excel Eğitim Projesi’ ile kurum içerisinde çalışan 69 şef, memur, VHKİ ve diğer personelimizin EXCEL programını kullanma becerileri gelişecektir. Bu sayede bölümlerimizin bilgi depolama ve yorumlama kapasiteleri de artacaktır. Bu artış hazırlanacak rapor ve planlarda daha güvenilirlik ve anlaşıla bilirlik sağlayacaktır. Doğru analiz edilmiş bilgi doğru bir planlamayı da beraberinde getirecektir. Yine bu projenin eğitimde kaliteyi artırma hedeflerimize katkı sağlayacağını ümit ediyorum” dedi.
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam