Milli Piyade Tüfeği MPT76'nın tüm çizimlerini ve üretim planlarını Amerikalılar'a satarken vatan haini Mke müdürü tutuklandı.

Teknoloji 8 Nisan 2016 00:11
Videoyu Aç Milli Piyade Tüfeği MPT76'nın tüm çizimlerini ve üretim planlarını Amerikalılar'a satarken vatan haini Mke müdürü tutuklandı.
A
a

Milli Piyede Tüfeği MPT76’nın tüm çizim ve üretim planlarını Amerikalılara satmaya çalışan MKE müdürü, başarılı bir operasyonla yakalandı. Yapılan operasyon polis kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. İşte o görüntüler...

Tutuklanarak cezaevine gönderilen MKE Kırıkkale Silah Fabrikası Müdürü Mustafa Tanrıverdi'ye karşı soruşturma bir ihbar üzerine başladı.

Kırıkkale MKE'de operasyon

POLİS ADIM ADIM TAKİP ETTİ

AR-GE'si 22 milyon liraya malolan ve tamamen milli imkanlarla üretilen piyade tüfeği MPT 76'nın sırlarını satmak isteyen Tanrıverdi, Amerikan silah firmasıyla bağlantı kurdu. Ancak firma, durumu polis ekiplerine bildirdi ve takip başladı.

BAŞARILI OPERASYON KAMERADA

Özel bir ekip kurularak yürütülen soruşturmada, zanlı adım adım takip edildi. Mili projeyi Amerikalılara satmak için 1 milyon 200 bin liraya anlaşan MKE müdürü, seri numaraları alınmış para çantasını aldıktan sonra polisler tarafından suçüstü yakalandı. Polisin başarılı operasyonu, polis kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat

sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam