Minik yürekleri kocaman anaokulu öğrencileri muhteşem bir projeye imza attı

ÇORUM 13 Nisan 2016 21:31
Videoyu Aç Minik yürekleri kocaman anaokulu öğrencileri muhteşem bir projeye imza attı
A
a

TRT -Çorum Muhabiri E.Şimşek Çorum’ da okullarımızın proje kabiliyetlerinin geliştirilmesi amacıyla Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan projelere en büyük destek miniklerden geldi.

Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyit Ali BÜYÜK tarafından “Çorum’da Eğitimin Kalitesini Artırma Projesi “ (ÇEKAP) kapsamında ”Sağlam Çınarlar” projesi kapsamında ilkokullarımızın her ay için belirlenen bir değer üzerine etkinlik ve aktivitelerin gerçekleştirileceği etkinlikler adına kendileri minik yürekleri kocaman anaokulu öğrencileri muhteşem bir projeye imza attı.



Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerin yanında velilerin de aktif katılımıyla çocuklarda farkındalık oluşturacak örnek bir proje hayata geçirildi. Değerler eğitimi kapsamında hayata değer katacağı düşünülen ve çocuklar tarafından benimsenmesi amaçlanan projede seçilen yöntem de takdir topladı. Sorumluluk, Arkadaşlık, Selamlaşmak, Paylaşmak, Özgüven ve İyilik konularının her birinin ayrı ayrı pekiştirilmesi adına Buharaevler Mital uygulama sınıfı olarak, Öğretmen D.Hilal KIRIŞ' ın yazarlığını üstlendiği Esin KARA ve Müzeyyen BUĞDAYLI öğretmenlerin, öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirilen tiyatro oyunları sahnelendi.

Eğitimi eğlenceli bir platformla çocuklara sunmayı amaçlayan proje tam anlamıyla hedefi on ikiden vurdu. Proje kapsamında sonuncusu düzenlenen “İyilik” temalı tiyatro oyunu 13.04.2016 Çarşamba günü Okul Müdürü Sabriye ESEN’ in yapmış olduğu anlamlı açılış konuşmasının ardından 19 Mayıs İlkokulu tiyatro salonunda sahnelendi. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Kadir SÖNGÜT ve Milli Eğitim Şube Müdürü Özcan KUŞÇU’ nun katılımlarıyla gerçekleşen oyun yerel basın ve öğrenci velileri tarafından  tarafından da büyük ilgi gördü.

TRT -Çorum Muhabiri E.Şimşek
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam