MUHALEFET KEM KÜM SİYASETİ YAPIYOR

Politika 31 Mart 2013 13:28
A
a

Plan Bütce Komisyon Başkanı Doç Dr. CAHİT BAĞCI "DEMİRYOLU PROJESİ ÇORUM İÇİN 1. GÜNDEM MADDESİDİR" dedi

DÇ.DR. AK Parti Milletvekili Cahit Bağcı,konuşmasının büyük bir bölümünü Çorum'da son zamanlarda meydana gelen eleştiri ve yorumlara cevap verdi.
Değerli dava arkadaşlarım hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.Bu toplantımızın demokrasimize katlıda bulunmasını diliyorum dedi.Bağcı başbakanımızın Haliç kongre merkezimizden başlattığı seçim startını vererek, İki aydır  danışma meclisi toplantılarımızı yapıyoruz. Heyecan git gide yükseliyor.

Türkiye'de ve Dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz .Hükümetimizin duruşu ve politikları,hemde söylemlerinde
neler oluyor size bilgi vermek istiyorum. İsrail konusunda muhalefet mavi marmara konusunu önemsizleştirme  siyaseti yapıyor dedi.C.Bağcı, Muhalefet söylem üretemeyip kem küm siyaseti yapmaya başlamıştır.Her zaman bilindik şeyleri yapıyorlar güçlü iktarımız karşısında duramıyorlar,siyaset üretemiyorlar dedi.
İsraili dize getirdik .İsrail'e 3 şartımız var bu üç şartı yerine getirin demiştik  şimdi bunun olması için Ankaraya gelecekler. Türkiye ilk defa İsraili Dünyada özür dile konumuna getirmiştir.


Çorum siyasetine ilişkin değerlendirmelerde yaparak, sözlerine devam eden Milletvekili Bağcı, sözlerini şöyle sürdürdü; “Demiryolu fizibilitesi tamamlandı. ÇED raporu onaylandı. Avam proje kabul edildi. Şimdi birileri çıkıp güzergah tartışması ile işi sulandırıp geciktirmeye çalışıyor. Nereden geçtiği umurumuzda değil, biz bu yanlışa düşmeyeceğiz. Siyasetle istişare edilmeyen çalışmaları doğru bulmuyoruz ve arkasında olmayacağız. Bunları Milletvekilleri adına söylüyorum, biz sorumluluklarımızı biliyoruz

Bağcı, Çorum’da bazı çevrelerin kendilerini siyasetin dışında görerek hareket ettiklerini, yine aynı çevrelerin de zaman zaman, “Çorum siyaseti bize sahip çıkmadı” dediklerini belirterek, Çorum siyasetinin suçlandığını dile getirdi.Çorum siyasetinin, sanayicilerin işini ve işletmesini büyütmek gibi bir derdinin olmadığını ifade eden Bağcı, “Çorum siyasetinin derdi Çorum’u büyütmektir.” dedi.

Çorum siyasetinin görevinin hakkını verdiğini söyleyen Bağcı, duble yolların hayata geçmesiyle üreticilerin limanlara ulaşımdaki nakliye ücretlerinin önceki maliyetlerle aynı olup olmadığını sordu.“Çorum siyaseti sizin nakliye masrafınızı azalttı mı? Azaltmadı mı?” diyen Bağcı, demiryolunun birinci gündem maddeleri olduğunu ve kararlılıkla konuyu takip ettiklerini aktardı.Son günlerde, arasta, kampüs ve polis okulu konularında tıkanıklıklar olduğunu hatırlatan Bağcı, “Arasta, kampus ve polis okulu ile ilgili tıkanıklıkların faturasını bize yıkmak isteyenler var. Arasta’da hangi rant çevreleri çalışmaları mahkemeye verip durdurdu ona baksınlar. Kampüs konusunda tarla tarla yer bakan biziz. Tıkanıklıkla ilgili bizi müsebbip olarak görüyorlar. Mahkemeye biz vermedik, kampüsü tıkayanlar iyi görülmeli, sebebi siyaset gösterilmemeli. Polis okuluna gelince, her türlü çalışmayı yapıyoruz, Ankara’dan alakasız biri yürütmeyi durdurma kararı aldırtıyor.” dedi.

Birileri çıkıp, bize hesap soracağını söylüyor.Hesap sorma zamanı sandıktır. Bu Hesabı millet sorar. Bize hesap soracaklarını söyleyenlere sesleniyorum, önce sandığı öğrenin, milletin size sandıkta ne mesaj verdiğini öğrenin. Çözüm sürecine neden hayır dediğinizi, niçin terörün devam etmesini istediğinizi millete anlatın. Silahlarını bırakıp defolup gidecekler, çözüm sürecinin anlamı budur.Bunlar daha sandık dışında neden kaldıklarını anlayamadılar. CHP çıkıp, sandık her zaman doğruyu yansıtmaz diyebiliyor. bunları kulaklarımla komisyon toplantılarında duydum. Çobanın oyuyla benim oyum bir mi diye sormadılar mı? Bunlar halkı küçümseme hastalığından bir türlü kurtulamıyorlar. Hesap 364 gün sonra Çorum’da sorulacak.”
Vatan severlik adına birileri çıkmış onlarda hesab soruyor, önce siz hükümet olduğunuzda  bir gecede devalüasyon yapıp kimleri zengin ettiniz .Merkez Bankasının içini 5000 milyon doları kimlere peşkeş çektiniz.vatanseverlik bunun neresinde,Apoyu Asmamak için imza attınız,vatan severlik bunun neresinde,Vatan severlik sıkıştığında iktidarı bırakıp gitmekmidir?Gölcükte olan Deprem paralarını ne yaprınız bunun hesabını verin ? vatan severlik bu mu Allah aşkına dedi.




 





 KONUŞMASINDAN KISACA BAŞLIKLAR
*ARTIK YAMA DİKİŞ TUTMUYOR
*İSRAİLİ DİZE GETİRDİK
*ANAYASAYI YAPMAKTAN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ.
* VATAN SEVERLİLİĞİN ÖLÇÜSÜ NE DİR ? BİZİ VATAN HAİNLİĞİ İLE SUÇLAYANLAR DÖNSÜN KENDİLERİNE BAKSINLAR
*SİZ BÖYLEMİ VATAN SEVERSİNİZ .BANKALARIN İÇİNİ BOŞALTTINIZ,APOYU KASDEDEREK  NEDEN ASMADINIZ?MERKEZ BANKASININ İÇİNİ BOŞALTINIZ,İKTİDARI BIRAKIP KAÇTINIZ?
* HESAP VERME YERİ 364 GÜN SONRA SANDIKTIR.HESAP VERME YERİNİN SANDIK OLDUĞUNU HALA ÖĞRENEMEDİLER


 

Kaynak : HİTİT TV
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam