Mülayım ve Robot Manken Ersin Kandemir Tadı Künefe'de

ÇORUM 21 Eylül 2019 14:55
Videoyu Aç Mülayım ve Robot Manken Ersin Kandemir Tadı Künefe'de
A
a

Robot Manken Ersin Kandemir ile Tv ekranlarında Mülayim karakteri ile tanınan ve sempatik tavırları ile herkesin hayranlığını kazanan Cengiz Çimen bir mağazanın reklam çalışmalarına katılmak için geldikleri Çorum’da Gaziantep künefesi Tadı Künefe tatlısına hayran kaldılar.

 


Robot Kandemir ile Mülayım Çorum’da künefenin bir numaralı adresi olan Tadı küfene’de basın mensuplarının kendilerine ikram ettiği
künefeye tam not verdi...

Çorum Gündemi internet haber sitesinin ortakları Mustafa Külcü ve Elvan Şimşek misafirlere Çorum’da künefe denince ilk akla gelen Tadı Künefe’nin meşhur Gaziantep künefesinden ikram ettiler.

Tadı Künefe’nin meşhur Gaziantep usulü künefesinin tadına bayılan Robot Kandemir ve Mülayım, daha önce Hatay usulü yediklerini ama Antep usulünü yedikten sonra bir daha künefeye hayran olduklarını söylediler.

Künefenin lezzetine ve yapılan sunuma bayıldıkları belirten Robot Kandemir ve Mülayım, gazeteci Mustafa Külcü’ye, Elvan Şimşek’e ve işyeri sahiplerine teşekkür ettiler.

Tadı Künefe işletme ortaklarından Atilla Yavuz ve Sadin Korkmaz Robot Kandemir ile Mülayım’ı Çorum’da görmekten ve işyerlerinde ağırlamaktan son derece memnun olduklarını belirtiler. Mütevazi kişiliği ile gönülleri fetheden Robot Kandemir ve Mülayım kendisi ile fotoğraf çekilmek isteyen herkesi kırmayarak bol bol fotoğraf çekindiler.

   

 

Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam