MURAT YILDIRIM'DANEKŞİ SÖZLÜĞE VE CHP'YE TEPKİ

Politika 24 Temmuz 2013 09:46
A
a

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı, Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, geleneksel Ramazan akşamları sohbetlerinde önceki gece Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaşlarla sohbet etti.

İl Başkan Yardımcısı Yakup Alar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, yönetim kurulu üyeleri ve Mimar Sinan Mahalle Teşkilatı üyeleri ile vatandaşların katıldığı sohbet programı gece geç vakitlere kadar devam sürdü.

 

 

EKŞİ SÖZLÜK ve CHP’YE TEPKİ

 

 

Bölge halkının Çorum, Türkiye ve dünya siyasetine yönelik beklenti ve görüşlerini dinleyen Murat Yıldırım, 10 yılı aşkın bir süredir iktidar olan bir siyasi partinin ve o siyasi partinin temsilcilerinin  aradan geçen süreye rağmen halkın gözünde ilk günkü değerini muhafaza etmesinin kendileri açısından önemine dikkat çekerek, “Biz bunun tek temelinin sadece milletin içinde olmak ve milletin değerleri ile hareket etmek olduğu düşüncesindeyiz. Onun için milletimiz bize destek veriyor. Bugün ülkede sürekli muhalefet parolası ile hareket eden partiler bulunuyor. Bunu da milletin değerleri ile çatışma halinde olmakla sağlıyorlar. İşte Ekşi Sözlük’te Peygamberimize, dinimize küfrediliyor. CHP'nin Genel Başkanı bunlara ödül veriyor. Eğer onlara bu ödülü veriyorsan, sen de Peygambere, dinimize sövülmesini onaylıyorsun demektir. Bunu şiddetle kınıyorum.” dedi.

 

 

‘BARIŞTAN RAHATSIZ OLANLAR VAR’

 

 

Ülkede yaklaşık 8 aydır bir tek şehit haberi gelmediğini kaydeden Yıldırım, şunları söyledi; “Birileri bu ülkede barış olmasın diye yoğun çaba sarf ediyorlar. Barıştan kimseye zarar gelmez. Biz her zaman söylüyoruz tek vatan, tek bayrak, tek devlet. Bu bizim için vazgeçilmezdir. Ama bunun yanında bölgesel milliyetçiliğe de, dinsel milliyetçiliğe de, etnik milliyetçiliğe de karşıyız. Biz insanlarımızın bin yıldır barış içerisinde yaşadıkları gibi yine barış içerisinde yaşamalarını istiyoruz. Kimsenin bu ülkede hiç kimseyi yok saymaya, kötü görmeye hakkı yoktur. Herkes bu ülkenin özgür vatandaşıdır. AK Parti'de bunun takipçisidir. Bizim için Hakkari'deki vatandaşımız ne ise Edirne'deki odur. Kars'taki ne ise Bodrum'daki de odur.” 

 

 

‘HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ KÖR ŞEYTANDIR’

 

 

Yıldırım, Suriye'de tarihin en büyük katliamlarından birinin yaşandığını kaydederek, “100 binden fazla insanı katleden diktatör Esed'e ses çıkarmayanlar, geçmişte de Avrupa'nın ortasında Bosna'da aynı soykırım gerçekleştirilirken ses çıkarmayan Batı'nın köhnemiş medeniyet anlayışının temsilcileridir. Bize neden Suriye'ye bu kadar fazla karışıyorsunuz diyorlar. Tabi ki karışacağız. Çünkü biz büyük bir geçmişin temsilcisiyiz. Dünyanın neresinde bir mazlumun canı yansa bizim yüreğimiz sızlar ve oraya karışırız. Haksızlık karşısında susan dilsiz kör şeytandır.” dedi.

 

 

CEMİLBEY CADDESİ’NDE ESNAF ZİYARETİ

 

 

Milletvekili Murat Yıldırım, iftar öncesinde de Cemilbey Caddesi esnaflarını işyerlerinde ziyaret ederek hal hatır sordu.

 

 

Yıldırım'a, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, il Başkan Yardımcısı Yakup Alar, Merkez İlçe Yönetim Kurul Üyeleri Osman Kır ve Sami Ağırcan eşlik etti.



 

 

 

 

Kaynak : www.hakimiyet.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam