Müsiad Çorum Şubesi 4.yılını kutluyor

ÇORUM 19 Aralık 2017 11:48
Videoyu Aç Müsiad Çorum Şubesi 4.yılını kutluyor
A
a

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Çorum Başkanı M. Ahmed KÖKSAL, MÜSİAD Çorum Şubesi’nin 4.yılı geride bıraktığını söyleyerek, "Gerek Çorum gerek Türkiye gerekse dünyanın birçok yerinde önemli işlere imza attık" dedi.


 

MÜSİAD Çorum Başkanı M. Ahmed KÖKSAL, MÜSİAD Çorum’un 4. kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada,"Bugün, acısıyla, tatlısıyla, başarısıyla, hüznüyle, ama daima değerlerine bağlı, daima milletinin yanında, daima helalden kazanıp helale harcamayı kendine şiar edinen MÜSİAD Çorum ailesi 4 yılı geride bırakmanın, huzurunu, gururunu yaşarken, bu güzel ailenin tüm üyelerini, bu duygularla, saygıyla selamlıyorum.

MÜSİAD Çorum Şubesi olarak, kurulduğumuz günden bugüne, değerlerimiz doğrultusunda yürüttüğümüz faaliyetleri yalnızca bir İş Adamları Derneğinin takvimiyle sınırlamadık. Ülkemizin kalkınması için mevcut sorunları tespit ederek, bunların çözümüne yönelik fikirler üretmeyi de öncelikli sorumluluklarımız arasına aldık. Hazırladığımız raporlar, gerçekleştirdiğimiz tüm etkinlik ve projelerle, elimizi taşın altına koymaktan çekinmediğimiz de her zaman gösterdik, göstermeye de devam edeceğiz. 17/25 Aralık sürecinin orta yerinde başlayan yolculuğumuzda; bir bakış açısına göre olgunluk dönemini yaşayan, bir başka açıdan da hala genç bir STK olan şubemiz, 4 yılda oldukça önemli mesafeler kat etti, Çorum’da, Türkiye’de hatta dünyanın birçok yerinde önemli işlere imza attı. Ancak, daha gidecek çok yolumuz var.

Bu kadim ve gönüllü yürüyüşümüzde, bu yürüyüşü başlatan ve sonrasında bu bayrağı taşıyan Kurucu Başkanımız Av. Rumi BEKİROĞLU, Kurucu Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Adnan TIĞLI, Mahmut ÖZTEMİZ, Hayri ŞAMLI, Fatih YAĞLI, Engin BIYIKOĞLU, Lemzi ÇÖPLÜ, Şükrü TÜRKOĞLU, Orhan COŞKUN, Bülent DEMİRCİ’YE bu vesile ile şükranlarımı sunar, kurucularımızdan en yeni üyemize kadar, bize destek veren, gönlünü ve yüreğini koyan herkese teşekkür eder, vefat eden kurucu üyemiz Haşim CIBIR ağabeyimize de Cenab-ı Hak’tan rahmet dilerim" dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam