Mustafa Malkoç bugün adaylığını açıkladı

ÇORUM 20 Kasım 2023 20:54
Videoyu Aç Mustafa Malkoç bugün adaylığını açıkladı
A
a

AK Parti Kurucu Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Malkoç, bugün Çorum Belediye Başkan aday adaylığını AK Parti İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı...



KURUCU BAŞKAN MUSTAFA MALKOÇ
ADAYLIĞINI BASIN TOPLANTISIYLA AÇIKLADI!
  • Mustafa Malkoç,belediyecilik bakış açısı ve vizyonunu güzel şehrimizin güzel insanlarına hizmet edebilmek için bir yarışa başladığımızı ve bu yarışta var olduğumuzu göstermek adına başvurumuzu yapmış bulunuyoruz dedi. Malkoç, bu kutlu harekete yıllar önce kurucu gençlik kolu başkanı sıfatıyla katılmış ve herkesin acaba dediği dönemde bu onuru taşımış bir kardeşiniz olmaktan onur duyuyorum,şekilnde ifade ederek sözlerine şöyle devam etti.

DÜN VARDIK, BUGÜN VARIZ
YARINA TALİBİZ!..

Malkoç,şimdide hizmet mihmandarlığı olarak gördüğüm uzun zamandır farklı birimlerinde Çorum‘umuza hizmet ettiğim belediyemizin başkanlığına talibim. AK Parti iktidarların döneminde yerel yönetimin ne kadar önemli olduğunu Recep Tayyip Erdoğan’la bir kez daha gördük . Yerel yönetimler merkezi yönetimlerin kan damarlarıdır bu anlayışla güzel şehrimizde yirmi yılda çok şey değişti. Biz bu bayrağı kaldığı yerden alıp ileri taşıma azmi ile buradayız dedi.

HİZMET BİR DAVA İŞİDİR!..
Proje bazlı çalışarak halkı yönetime daha etkin kılarak, halkla birlikte daha güçlüyüz diyerek bir yola çıktık. Hizmet bir dava işidir hizmet adamı olmak; doğru, samimi olmakla ve iyi bir aileye sahip olarak onların duası ve desteği ile mümkündür . Bilgimizi ve tecrübemizi dua ile birleştireceğiz. Türkiye yüzyılında bu yüzyıla yakışır bir Çorum için haydi hep birlikte. “Dün vardık ,bugün varız, yarına talibiz.”




#Çorum
Mustafa Malkoç
AK Parti
#Adayadayı
#Corum
#hitittvnet
Kaynak : www.hitittv.net
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam