Namı değer Deli Memed Bankaların Uygulamalarına Tepki Gösterdi

ÇORUM 9 Ağustos 2019 13:19
Videoyu Aç Namı değer Deli Memed Bankaların Uygulamalarına Tepki Gösterdi
A
a

Sondakika haber: Meşhur köftecisi Deli Memed lakaplı Mehmet Coşkun, Halk Bankası’nın şahsına ve bazı esnaflara yönelik uygulamalarına tepki gösterdi.

İşyerinde bir basın toplantısı düzenleyerek banka ile yaşadıkları ve maruz kaldığı muameleyi anlatan Mehmet Coşkun, “Halk Bankası’nın esnafına çile çektirmeye hakkı yoktur” diye konuştu.

Halk Bankası’na ait işyerlerinde bulunan post cihazının 47 gündür çalışmadığını ve bir türlü değişimini yapılmadığını söyleyen Coşkun, esnaflık yaptığı süre boyunca devlet bankası olduğu için Halk Bankası’nı tercih ettiğini anlattı.

Coşkun, “Bir başka bankada çek karnesi ve kredi işlemlerim anında yapılıyor, Halk Bankası’nda ise çek karnesi işlemlerim yapılmadığı gibi kredi kartlarıma da bloke konulup işime engel olunuyor” şeklinde sitemini dile getirdi.

Banka müdürünün makamında sürekli mazeret ürettiğini iddia eden Mehmet Coşkun, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Banka müdürü makamında mazeret üretmek için mi oturuyor? Bir banka müdürünün akvaryumdaki balık gibi olmaktansa dışarı çıkıp vatandaşa yardımcı olması gerekmez mi? Banka müdürünün esnafa yardımcı olması için illa birilerinin araya torpil koyması mı gerekiyor? Bankadaki sisteme esir kalmış bir müdür neyi yönetmek için koltuğu işgal ediyor?
Biz esnaflar olarak Halk Bankası’nı devlet bankası olduğu için tercih ediyoruz. Sıkıntılarımız giderilmediği taktirde Halk Bankasıyla işi olan ve işi görülmeyen esnaflarla birlikte Halk Bankası Merkez Şubesine yürüme eylemi gerçekleştireceğiz.”

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam