NİKONYA TURİZM BU GÜN AÇILDI

ÇORUM 25 Mart 2016 18:39
Videoyu Aç NİKONYA TURİZM BU GÜN AÇILDI
A
a

Turizm sektörü içerisinde bulunan Hasan Özer Gökmen’in Başkanlığı’nı yaptığı Nikonya Turizm bugün düzenlenen törenle açıldı.Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen'in kızı Ezgi Ayşe Gökmen ve çözüm ortağı Leyla Kostik'in sahibi olduğu Nikonya Turizm'in açılışını yapıldı. Nikonya Yeniyol Mahallesi, Gazi Caddesi, 6 numarada faaliyet gösteriyor

Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen’in sahibi olduğu Nikonya Turizm acentesi bugün hizmete girdi

Yeniyol Mahallesi, Gazi Caddesi, 6 numarada bulunan Nikonya Turizm için bugün 15:00’de Küçük Ev Cafe’de bir düzenlenen kokteylin ardından gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen kokteylin ardından açılış kurdelesini CHP Milletvekili aynı zamanda TBMM İdari Amiri Tufan Köse, Ak Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Uğur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Barlık ve Nikonya Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özer Gökmen birlikte kestiler.

 Açılış törenine CHP Milletvekili aynı zamanda TBMM İdari Amiri Tufan Köse, Ak Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı Ahmet Çelik, Belediye Başkanı  Muzaffer Külcü, Çorum Belediyespor Başkanı  ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, CHP İL Başkanı Hasan Suvacı, TSO yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Çorum Belediyespor As Başkanı Mustafa Özbayram, Leblebi Tozu filmi sanatçılarından Metin Yıldız, Fulden Akyürek, Ferdi Kurtuldu, Çorumlu Amir ve çok sayıda davetli katıldı.
Gerçekleştirilen kokteylin ardından açılış kurdelesini CHP Milletvekili aynı zamanda TBMM İdari Amiri Tufan Köse, Ak Parti Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Uğur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Barlık ve Nikonya Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özer Gökmen birlikte kestiler.

Nikonya Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özer Gökmen, 30 yılı aşkın bir süredir turizm sektöründe yöneticilik yaptığını belirterek, “Nikonya Turizm olarak tüm hizmetlerimiz en doğru şekilde vermek, yüzde yüz müşteri memnuniyeti hedeflemekteyiz. Amacımız yalnızca Çorum için değil, Çorum’u da içine alan bu bölgeye de hizmet vermektir. Acenta olarak uçak ve gemi bileti, yurtiçi turları, yurtdışı turları, kalite ve uygun fiyatın bir arada olduğu tatiller, balayı programları, kültür turları, sağlık turları, yurtdışı cruise gezileri, münferit iş gezileri gibi alanlarda hizmet verilecektir. Ürün ve hizmet planlamasında her zaman misafir görüşlerinin ışığında yol alan ve her görüşü can kulağı ile dinleyen bir acenta olmak niyetindeyiz. Ayrıca sektörde farklılık yaratarak, lider olmak amacındayız.” diye konuştu. 

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam