O İSİM FENERBAHÇE'DEN AYRILIYOR

Spor 27 Aralık 2014 11:34
Videoyu Aç O İSİM FENERBAHÇE'DEN AYRILIYOR
A
a

Spor Toto Süper Lig'de ligin ilk yarısının bitimine 2 hafta kala Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşanıyor.

Emenike için İngiltere'den teklif geldiği, futbolcunun da ayrılmak istediği öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın daha önce "satmayacağız" açıklaması yaptığı Emmanuel Emenike için İngiltere'den flaş bir iddia ortaya atıldı. Geçen sezon harika bir performans göstererek kazanılan şampiyonlukta önemli bir pay sahibi olan Emenike, Premier Lig'e gitmeye hazırlanıyor. Bu sezon bir türlü istenilen performansa ulaşamadığı için taraftarların tepkisini çeken Emenike, kulübün sorunlu futbolcusu haline gelmişti. Aziz Yıldırım'ın bir türlü satmaya yanaşmamasından dolayı gelen tekliflerle kafası karışan Nijeryalı golcünün takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

 

TEKLİFLER ADA'DAN

Bugün golcü futbolcu için Ada basınında çıkan haberlere göre Emenike'ye Premier Lig'den iki kulübün talip olduğu iddia edildi. Eurosport'ta yer alan habere göre, daha önce Emenike için girişimde bulunan Tottenham'ın yanı sıra Liverpool'un da yıldız futbolcu için devre arasında Sarı-lacivertli kulübün kapısını çalmaya hazırlanıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın ikinci turdaki rakibi olan Liverpool, Emenike'yi Spartak Moskova'da oynarken de istemiş fakat Nijeryalı yıldız Fenerbahçe'yi tercih etmişti. Liverpool'un Aziz Yıldırım'ı ikna etmek için önereceği bonservis bedeli pazarlıklarına 10 milyon Sterlinden başlaması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin yıldızı Emmanuel Emenike bu sezon Sarı-lacivertli formayla çıktığı 15 resmi müsabakada sadece 2 gol atma başarısı gösterirken 2 kez asist yaptı.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam