Öğrenciler Kitap fuarını çok sevdiler

ÇORUM 30 Nisan 2018 15:28
Videoyu Aç Öğrenciler Kitap fuarını çok sevdiler
A
a

Çorum Belediyesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenen her yaştan binlerce insanın ilgi gösterdiği, merakla takip ettiği kitap fuarı öğrenci akınına uğradı...

Geçtiğimiz hafta Cuma günü açılan ve açıldığı günden bu yana Çorum halkının ilgisini gören Kitap Fuarı Çorum Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Çorum Okuyor Projesi Kapsamında ortaklaşa organizesi ile öğrenciler kitapla buluşmaya devam ediyor.

Binlerce öğrenci sabahın erken saatlerinde kapılarını açan kitap fuarını ziyaret ediyor. Öğrenciler stantları gezerek kitapları inceleme fırsatı buluyor. Öğretmenleri ile birlikte kitap fuarına gelen öğrenciler hem fuarda bulunan kitapları inceliyor, hem de istedikleri kitapları alıyor. Kitap Fuarı hakkında görüşlerini belirten öğrenciler, yazarlarla buluşmak bizleri çok mutlu etti. İstediğimiz kitapları internetten araştırmak yerine kitap fuarında bulabiliyoruz.

Çorum Belediyesi’ne ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne eğitim ve öğretime verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam