Oğuzhan Kaya Polis haftası nedeniyle mesaj yayımladı

ÇORUM 10 Nisan 2019 11:56
Videoyu Aç Oğuzhan Kaya Polis haftası nedeniyle mesaj yayımladı
A
a

AK Parti Çorum Milletvekili İçişleri Komisyonu üyesi Oğuzhan Kaya, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. “174 yıldır her türlü zorluğa göğüs gererek milletimiz için gece gündüz çalışmayı sürdüren can ve mal güvenliğimizin sağlanması için görevler üstlenen Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun seneyi devriyesini kutluyorum” dedi...

AK Parti Çorum Milletvekili İçişleri Komisyonu üyesi Oğuzhan Kaya, Polis teşkilatımız ülkemizin iç güvenliğimizi sağlayan önemli bir kolluk kuvvetidir. Kuruluşundan bu yana eğitimli ve görevine sadakatle bağlı personeli ile ülkemizin en başarılı kurumlarından biri haline gelmiştir. 

Türk insanının her bir hücresinde yer alan vatan ve bayrak sevgisinin gücü bizleri birlikte ve beraberlikte tutan ruhudur. Ülkemizin en köklü kurumlarından biri olan Türk Polis Teşkilatının değerli mensupları bu ruhun en derin izlerini taşıyan vatan evlatlarımızdır .
Halkımızdan aldığı güç ve desteklede bu görevini başarıyla yapmaktadır. Polis teşkilatımız ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasında, kamu düzeninin sağlanmasında, hukukun egemen kılınarak güvenli bir ortamın yaratılmasında yaptığı başarılı çalışmalarıyla halkımızın her zaman sevgi ve takdirini kazanmıştır.Emniyet Teşkilatımız yapmış olduğu çalışmalarla Uluslararası ülkeler içinde Eminiyet Teşkilatımız en ön sıralarda yeralmaktadır. Bu çalışmlarıyla Polis teşkilatımız göz dolduran bir kurum haline gelmiştir.

Bu vesile ile görevlerinin başında bulunan bizleri gururlandıran Emniyet Teşkilatımızın ‘Polis Haftası’nı kutluyorum. Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması adına ve terörle mücadele uğruna görevi başında şehit düşen bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimiz ve görevleri başında olan tüm polislerimize aileleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir hayat diliyorum” dedi. 
Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam