Oğuzlar Altın Koz 'da Bayram Yoğunluğu

ÇORUM 8 Haziran 2019 07:55
Videoyu Aç Oğuzlar Altın Koz 'da Bayram Yoğunluğu
A
a

Çorum'un Oğuzlar ilçesi Anadolunun ortasında serin ve mavi bir cennet.Kim demiş Çorum'da deniz yok.Çorum 4000 Bin Yıllık Hitit medeniyetine ev sahipliği yapmış bir İl.Çorum Dünya turizmine açılmayı ve tanınmayı hak ediyor.Muhteşem doğası ile ziyaretçileri büyüleyen Obruk Barajının eşsiz Manzarasında zaman geçirmek için yüzlerce ziyaretçi Altın Koz Tesislerine akın etti...


ALTIN KOZ’DA BAYRAM YOĞUNLUĞU!
Ziyaretçilerle biraraya gelip bayramlarını kutlayan Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, “Tesislerimizde gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için Anitta Otel’in eski Genel Müdürü Sn. Uğur Kale ile çalışmaya başladık. Profesyonel hizmeti ve güler yüzlü yönetim anlayışı ile Altın Koz Tesislerimiz artık emin ellerde. Türkiye’nin Saklı Cenneti olan Oğuzlar’ımızı tüm Türkiye’ye duyurmak için elimizden geleni yapacağız ve buranın bilinirliğini artıracağız. Sürat teknelerimiz ve su bisikletlerimizle su sporları sevenlere de hitap eden tesislerimize tüm doğaseverleri bekliyoruz.Gelen tüm misafirlerimizin ramazan bayramını kutlar, Tesislerimizde keyifli vakit geçirmelerini dilerim” dedi.

Altın Koz Tesislerinde çalışmaya başlayan Uğur Kale ise; “Müşteri odaklı hizmet anlayışımızla Altın Koz Tesislerimizi geliştirip müşteri taleplerine uygun hizmet vermeyi hedefliyoruz. Tüm ziyaretçilerimizin ramazan bayramını kutlar, keyifli vakit geçirmelerini dilerim” diye konuştu.


Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam