OKA TOPLANTISI SUNGURLU’DA YAPILDI

ÇORUM 8 Eylül 2016 17:32
Videoyu Aç  OKA TOPLANTISI SUNGURLU’DA YAPILDI
A
a

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Yönetim Kurulu Eylül ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Çorum Sungurlu'da yapıldı.

Sungurlu’da faaliyet gösteren Mavi Ocak Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya  Samsun Valisi İbrahim Şahin, Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, Amasya Valisi Salih Işık, Tokat Valisi Cevdet Can, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve OKA Genel Sekreteri  Mevlüt Özen katıldı.

Vali Necmeddin Kılıç, toplantının basına açık kısmında yaptığı konuşmasında şunları ifade etti; 

“Amasya, Çorum, Samsun  ve Tokat illerinden oluşan bölgemizde başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere yerel yönetimlerimiz, üniversitelerimiz, sivil toplum kuruluşları, özel sektör ve diğer sosyal/ekonomik aktörlerin birbirleriyle işbirliğini geliştirerek bölgemizin gelişmesini sağlamak ve bu gelişimin sürdürülebilirliğine katkı sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yürütmekte olan Orta Karadeniz Kalkınma Ajansının (OKA) 2016 yılı Eylül ayı Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirmek ve Yönetim Kurulun gündemindeki konuları görüşmek üzere toplanmış bulunuyoruz.

Bildiğiniz gibi Kalkınma Ajansımız tarafından doğrudan yürütülen projelerle veya Ajansın mali destekleriyle uygulanan vasıtası ile KOBİ'lere destekler verilmektedir. Aynı şekilde Belediyelerin ve il özel idarelerinin diğer kamu kurum ve kuruluşlarının çeşitli projelerine Ajans tarafından mali ve teknik destekler sunulmaktadır.

Son olarak, bu toplantı vesilesiyle Yönetim Kurulu toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyoruz. Kendilerini ilimizde misafir etmekte onur duyduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantımızın bölgemiz için hayırlı olmasını ve başarılı çalışmalara vesile olmasını diliyoruz.”

Kaynak : www.hitittv.com
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

sondakika SON DAKİKA
hava durumu HAVA DURUMU
anket ANKET

YENİLENEN SİTEMİZİ NASIL BULUYORSUNUZ?

e-gazete E-GAZETE
arşiv HABER ARŞİVİ
linkler LİNKLER
  • http://www.hitittv.net Çorum'un Ulusal ve Yerel
  • İnteraktif haber sitesi
  • Sondakika Çorum Haberleri
duyurular DUYURULAR
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat
sol reklam
Önce çevre
Erdoğan reklam